HEKİMLERDEN EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi radyoloji sekreteri Nuray Kuzgun’un geçtiğimiz aylarda vefat eden oğlu Mehmet Emre Kuzgun’un anısına ''Kütüphanede Can Var'' projesi kapsamında Menteşe Anadolu Lisesi’ne kapsamlı bir kütüphane...

HEKİMLERDEN EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi radyoloji sekreteri Nuray Kuzgun’un geçtiğimiz aylarda vefat eden oğlu Mehmet Emre Kuzgun’un anısına ''Kütüphanede Can Var'' projesi kapsamında Menteşe Anadolu Lisesi’ne kapsamlı bir kütüphane kazandırıldı.

Doç. Dr. Funda Dinç Elibol'un önerisi ile Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) ile birlikte gerçekleştirilen proje, Halk Sağlığı Müdürlüğünden Dr. Sakine Yeniçeri’nin okul ihtiyacı bildirmesi ile can buldu. KAHEV Muğla temsilcisi Dr. Gülçim Saraçoğlu ve KAHEV Muğla üyeleri öncülüğünde gerçekleştirilen projeyle tüm Türkiye'den başta kadın hekimler olmak üzere hekimlerin yaptığı bağışlar ile 1 ay gibi kısa bir süre içerisinde kütüphane kuruldu.

Okul müdürü Mehmet Akif Ağır'ın ev sahipliğinde ve pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen etkinlikte Başhekim Doç.Dr.Turhan Togan, Polis Baş Müfettişi Ahmet Yeniçeri, Muğla 112 Acil Merkezi Çağrı Merkezi Müdürü, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya,  radyoloji hekimleri ve radyoloji çalışanları, Mehmet Emre Kuzgun’un ailesi, Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri ve öğretmenler yer aldı.

Bu haber toplam 219 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.