Hedefleri Yatağanspor için vurdular

Yatağanspor Okçuluk Takımı, Yatağanspor adına katıldıkları ilk turnuvadan bir altın madalya, iki bronz madalya ve üç Türkiye rekoru ile döndü. Ayrıca üç sporcu Milli Takım teknik gelişim kampına seçildi.Bugüne kadar Muğlaspor...

Hedefleri Yatağanspor için vurdular

Yatağanspor Okçuluk Takımı, Yatağanspor adına katıldıkları ilk turnuvadan bir altın madalya, iki bronz madalya ve üç Türkiye rekoru ile döndü. Ayrıca üç sporcu Milli Takım teknik gelişim kampına seçildi.

Bugüne kadar Muğlaspor Okçuluk Takımı olarak turnuvalara katılan ve birçok başarıya imza atan Bencik’teki okçuluk takımı, Yatağanspor adına katıldıkları ilk turnuvada da Yatağan’ın adını bir kez daha tüm Türkiye’ye duyurdu.

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde düzenlenen Minikler Zafer Kupası Okçuluk Yarışması’na katılan Yatağanspor Okçuluk Takımı’nın 13-14 yaş kategorisindeki sporcuları, Türkiye’nin dört bir yanından gelen takımların yarıştığı turnuvaya damgasını vurdu.

Bireyselde Songül Lök turnuvayı altın ve iki yeni Türkiye rekoru, Sevda Yaka ise bronz madalya ile tamamlarken, takım adına  yapılan yarışmada, Yatağanspor Okçuluk Takımı turnuvayı bronz madalya ve yeni Türkiye rekoruyla tamamladı.

Öte yandan, turnuvadaki mücadeleleriyle herkesi kendilerine hayran bırakan Songül Lök, Sevda Yaka ve Tuğçe Aba, Milli Takımlar Antrenörlüğünce organize edilen teknik gelişim kampına seçildi.

Yatağanspor adına katıldıkları ilk turnuvadan da başarıyla dönerek kendilerine güvenenlerin yüzünü kara çıkarmadıklarını belirten Antrenör Ejder Sözen; “24-26 Ağustos tarihleri arasında Gelibolu Çanakkale de yapılacak olan Minikler Türkiye Şampiyonasına Azra, Caner, Ceyda, Hazal ve Meltem' den oluşan beş sporculuk bir takımla katlıyoruz. Hem kız hem erkeklerde bireysel, kızlarda takım olarak mücadele edeceğiz” dedi.

Sözen, elde ettikleri başarıyı ve madalyaları kulüp başkanı Hasan Haşmet Işık’a armağan ettiklerini kaydederek; “2014 Salon Ankara, 2014 Bolu, 2015 Salon Bursa, 2015 Gelibolu yarışmalarını birincilik ile tamamlayan Compound 11–12 kız takımımız başarısını yeni kulübümüz ile de tekrarlamayı hedefliyor. Hem bireysel hem takım yarışmalarında sporcularıma başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yatağan Belediye Başkanı ve Yatağanspor kulübü Başkanı H. Haşmet ışık ise; “İlçemizin ücra bir köşesinden Bencik Mahallemizden Dr. Antrenör Ejder Sözen gözetiminde çok büyük başarılara imza atan Yatağanspor Okçuluk Takımını yürekten kutluyor başarılarının devamını diliyorum.  Elimizden gelen ne varsa onlara feda olsun.”dedi.

Bu haber toplam 46 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.