“Hayvancılık Organize Sanayii Bölgesi” hayata geçiyor

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı bir dizi incelemeler yapmak üzere Muğla’ya geldi. Seydikemer’de ziyaretlerde bulunan Bakan Yardımcısı Özkaldı, ilçeye yapılması planlanan Hayvancılık Organize Sanayii Bölgesi...

“Hayvancılık Organize Sanayii Bölgesi” hayata geçiyor

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı bir dizi incelemeler yapmak üzere Muğla’ya geldi. Seydikemer’de ziyaretlerde bulunan Bakan Yardımcısı Özkaldı, ilçeye yapılması planlanan Hayvancılık Organize Sanayii Bölgesi alanını gezerek incelemelerde bulundu. Alanda yapılacak olan üniteler ve yollar yapılan krokiler üzerinde incelendi.

Sinem Karakaya

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, Muğla’nın Seydikemer ilçesinde yapılması planlanan Hayvancılık Organize Sanayii Bölgesinde incelemelerde bulundu. Bakan Yardımcısı, alanda yapılacak olan üniteler ve yollar yapılan krokiler hakkında bilgi aldı.

Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı’ya Muğla ziyaretinde Muğla Valisi Orhan Tavlı, Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, Seydikemer Kaymakamı Ahmet Güneri, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri eşlik etti.

“BAKANLIK OLARAK ÜZERİMİZE DÜŞEN NE VARSA YAPMAYA HAZIRIZ”

Temaslarında güzel bir sinerji gördüğünü ifade eden Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, “Tüm kurumlar bu proje için uğraşıyor. İl Valimiz her türlü projeyi sahiplenerek destek veriyor. Bizde bakanlık olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

Hayvancılık Organize Sanayii Bölgesi alanının bölge hayvancılığı için son derece önemli olduğunu belirten Muğla Valisi Orhan Tavlı, “Bu projenin bölge ekonomisine ve hayvancılığına olumlu yönde hizmet edeceğini düşünüyorum. Hayata geçirilmesi için tüm kurum ve kuruluşlarla beraber çalışacağız” dedi.

“MUĞLA’NIN VE SEYDİKEMER’İN ÖNÜNÜ AÇACAK BİR YATIRIM”

Bölgenin Denizli, Burdur, Muğla ve Antalya illerinin kesişme noktasında olduğunu belirten Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, “Bakanlığımız, sivil toplum kuruluşları ve belediyeler bu işin arkasında.

Sayın Valimiz Orhan Tavlı’ya göreve başladığı günlerde Hayvancılık Organize Sanayii Bölgesi konusunu kendisine arz etmiştik. Projenin hayata geçirilmesi konusunda kendisi de bu projeye destek olacağını dile getirdi. Muğla’nın ve Seydikemer’in önünü açacak bir yatırım olduğunu düşünerek bu projenin biran önce hayata geçirilmesini istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.