Hayırsever vatandaş 112 Acil İstasyonu  yaptırdı

Datça’nın Palamutbükü Mahallesinde hayırsever Ayten Öztürk tarafından yaptırılan sağlık ocağı, düzenlenen törenle açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.Törene AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla Valisi...

Hayırsever vatandaş 112 Acil İstasyonu  yaptırdı

Datça’nın Palamutbükü Mahallesinde hayırsever Ayten Öztürk tarafından yaptırılan sağlık ocağı, düzenlenen törenle açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Törene AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar, AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci, İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, Datça Kaymakamı Vehbi Bakır, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, son zamanlarda ülkemizde yaşanan terör olaylarına değinerek, “Terörle mücadele esnasında hayatını kaybeden güvenlik kuvveti mensuplarına Allahtan rahmet geride kalanlara başsağlığı diliyorum. Yaşanan terör olayları karşısında dimdik ayakta durarak korkmadan terörle mücadele etmeliyiz ve onlara taviz vermemeliyiz. Datça Devlet Hastanesi ile ilgili olarak çok sayıda soruyla karşılaşıyorum. Şunu kesinlikle belirtmek istiyorum ki; en geç bir hafta içinde yeni Datça Devlet Hastanesi’nin TOKİ’ye devri yapılacak ve en kısa zamanda açılışı gerçekleştirilecek” dedi.

Vali Amir Çiçek de, “Bu sağlık ocağını yaptıran Ayten Öztürk’e teşekkür ediyorum. Burada şifa bulan tüm hastalar sizi ve elim bir trafik kazasında kaybettiğiniz ve bu sağlık ocağına adını verdiğiniz oğlun Güray Öztürk’ü minnet ve rahmetle anacaklardır. Yaptırdığınız bu sağlık tesisi ilelebet yaşayacaktır” dedi.

Sağlık ocağını yaptıran Ayten Öztürk ise, “1990 yılında tek çocuğum olan oğlum Güray Öztürk’ü bir trafik kazasında kaybettim. 2014 yılında babasını kaybettim onların anısına burada bu sağlık ocağını yaptırdım. Herkes burada derdine şifa bulacağına inancım tam. Katıldığınız ve buraya kadar geldiğiniz için hepinize sonsuz teşekkürler” dedi.

Sağlık ocağını yaptıran Ayten Öztürk’ e Vali Amir Çiçek tarafından bir plaket verildi. Sağlık ocağında görev yapan sağlık personeli de hayırsevere plaket ve çiçek vererek ellerinden öptü. Sağlık ocağı daha sonra okunan duaların ardından hizmete açıldı.

Bu haber toplam 140 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.