Havuzların Bakımı Yapıldı

Menteşe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Menteşe’deki havuzların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını tamamladı.Menteşe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, ilçe Merkezindeki havuzların;...

Havuzların Bakımı Yapıldı

Menteşe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Menteşe’deki havuzların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını tamamladı.

Menteşe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, ilçe Merkezindeki havuzların; bozuk olan fıskiyeleri, tesisatları ve yalıtımı sağlıklı olmayan havuzların zemin kaplamaları yenilendi. Ayrıca bu havuzlarda led aydınlatma çalışmaları yapılarak bu alanların gece de kullanımına olanak sağlandı. Havuzların bulunduğu alanlarda peyzaj çalışmaları da tamamlandı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş çalışmalar kapsamında havuzların yenilendiğini belirterek, “Vatandaşlarımız yaz aylarında gece gündüz havuz başlarında serinleyip, vakit geçiriyorlar. Belediye olarak bizde Pazaryeri, Kurşunlu Cami, Spor Kompleksi, Belediye Parkı, Muğlaspor Parkı, Latif Serpil Parkı ile yine Belediyemizin bahçesindeki havuzların bakım ve onarımları yaparak bu alanları halkımızın hizmetine sunduk.” dedi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.