Havuz Operatörlüğü Kursu bitti

Ula Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Halk Eğitim Merkezi İşbirliğinde Akyaka beldesinde düzenlenen havuz operatörlüğü kursu sona erdi. ‘Yüzme Havuzlarının Tabi Olacağı Sağlık Esasları ve Şartları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik...

Havuz Operatörlüğü Kursu bitti

Ula Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Halk Eğitim Merkezi İşbirliğinde Akyaka beldesinde düzenlenen havuz operatörlüğü kursu sona erdi. ‘Yüzme Havuzlarının Tabi Olacağı Sağlık Esasları ve Şartları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik’ çerçevesinde Apart ve Otel işletmelerinde Havuz Suyu Operatörlüğü Belgesi Alınması zorunlu hale getirilmişti. Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Özçelik Esnafların mağduriyetinin giderilmesi için Ula Halk Eğitim Merkezi işbirliği yaparak kurs açılmasını sağladı.

Ula’nın Akyaka beldesindeki Deniz Kıyı Koruma Alanları Eğitim ve Uygulama Merkezi Toplantı Salonunda 6 gün süreli 48 saati kapsayacak eğitim yapılan sınav ile sona erdi. 44 adayın başvuru yaptığı kurs sonunda kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler belge almaya hak kazandı.

Ula Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Özçelik düzenlenen kurs hakkında yaptığı açıklamada, “Odamız üyelerinin mağdur olmaması için açtığımız kursa vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. Akyaka’da faaliyetlerini sürdüren Apart-Otel işleten esnaflarımız içinde Akyaka İş Merkezi Deniz Kıyı Koruma Alanları Eğitim ve Uygulama Merkezi Toplantı Salonunda kurs düzenledik. Bu kursun düzenlenmesinde bizlere yardımcı olan Akyaka Deniz Kıyı Koruma Alanları Eğitim ve Uygulama Merkezinde görev alan personellere teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 140 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.