Hastanenin içme suyu hattı tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesi altında il genelinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren MUSKİ ekipleri, vatandaşların mağdur olmaması için yeni yapılan binaların içme suyu ve alt yapı çalışmalarını kısa...

Hastanenin içme suyu hattı tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesi altında il genelinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren MUSKİ ekipleri, vatandaşların mağdur olmaması için yeni yapılan binaların içme suyu ve alt yapı çalışmalarını kısa sürede tamamlıyor.

Su ve Kanal İşletme Dairesi 4. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri Datça’da yeni yapılan Devlet Hastanesi’nin içme suyu bağlantısını tamamlandı. Yapımı bitmek üzere olan 25 yataklı Datça Devlet Hastanesinin 540 metrelik içme suyunun hattını 3 gün boyunca gece ve gündüz çalışarak bitirdi. Kanalizasyon hattı için çalışmalarına devam eden ekipler kısa süre içerisinde de hastanenin bu sıkıntısını çözmek için çalışmalarına hız verdi.

İçme suyu ve kanalizasyon çalışması hakkında bilgi veren MUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Cem Yaşar, Datça’nın yaz sezonuna hazırlandığını bu doğrultuda da MUSKİ ekiplerinin çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünü belirtti. Yaz sezonunda Datça ilçesinde nüfusun arttığını ve gelen tatilcilerin içme suyu ve kanalizasyon konularında sıkıntı çekmemesi için MUSKİ’nin üstüne düşen görevi yerine getirdiklerini belirten Yaşar, “Datça Muğla ve Türkiye’nin önemli tatil kentlerinden biri. Bizler bu bölgeye yerli ve yabancı tatilcilerin günlerini sorunsuz geçirmesi amacıyla üstümüze düşen görevi yerine getirmeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda da Datça halkı için önem arz eden yeni devlet hastanesinin alt yapı sorununu hava şartları veya başka sebepler yaşanmaz ise yaz başlangıcına kadar bitirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.