Hastane bahçesinde yaralı bulunan vatandaş öldü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gece alkol komasına girdiği için hastane acil servisine getirilerek tedavisi yapılan ve sabah hastane bahçesinde koma halinde bulunan şahıs hayatını kaybetti.İddiaya göre, geceyi sokaklarda alkol ve...

Hastane bahçesinde yaralı bulunan vatandaş öldü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gece alkol komasına girdiği için hastane acil servisine getirilerek tedavisi yapılan ve sabah hastane bahçesinde koma halinde bulunan şahıs hayatını kaybetti.

İddiaya göre, geceyi sokaklarda alkol ve kolonya içerek geçiren iki arkadaş önceki gece saat 01.00 sıralarında sahil bandındaki bir parkta yine alkol aldı. Gece parkta rahatsızlanıp yere düşen Canan Şahin (44) için ambulans istendi. Canan Şahin ve arkadaşı Cengiz E. (50), saat 01.00 sıralarında özel bir hastaneye ait ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şahin, acil serviste tedavisi yapıldıktan sonra arkadaşıyla birlikte hastaneden çıktı. Şahin, arkadaşıyla birlikte hastane kantini yanındaki bahçede çimlerin üzerine yattı. Sabah saatlerinde yerde yatarken bir vatandaş Canan Şahin’i uyandırmak istedi. Şahin’in koma halinde olduğunu gören vatandaş sağlık ekiplerine haber verdi. Hemen yoğun bakım servisine kaldırılarak ameliyata alınan Şahin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ve Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili inceleme başlattı. Yapılan ilk incelemede Canan Şahin’in başında darp izi olduğu belirlendi.

Canan Şahin’in gece hastaneden çıktıktan sonra arkadaşı Cengiz E. ile kavga ettiğinin ileri sürülmesi üzerine Cengiz E., polis tarafından gözaltına alındı. Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu’na getirilen Cengiz E.’nin 200 promil alkollü olduğu belirlendi. Canan Şahin’in cesedi Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber toplam 151 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.