Haşmet Işık, Fethiye’ye destek verdi

Fethiye Belediyesi önderliğinde kurulan ve 38 sivil toplum örgütünün destek verdiği ‘Fethiye İl Olsun Hareketi’ Fethiye’nin, il olması için imza kampanyası desteklerle sürmeye devam ediyor. 2014 yılında Büyükşehir yasasıyla...

Haşmet Işık, Fethiye’ye destek verdi

Fethiye Belediyesi önderliğinde kurulan ve 38 sivil toplum örgütünün destek verdiği ‘Fethiye İl Olsun Hareketi’ Fethiye’nin, il olması için imza kampanyası desteklerle sürmeye devam ediyor. 2014 yılında Büyükşehir yasasıyla beldeden ilçeye dönüştürülen 59 bin 660 nüfuslu Seydikemer’in Fethiye’den ayrılmasına rağmen 2014 yılı sonunda Fethiye’nin nüfusu 140 bin 509 oldu. Fethiye’nin 40 yıldır devam eden il olma isteği Fethiye Belediyesi önderliğinde yeniden alevlenmişti.

Başlatılan imza kampanyası o kadar ilgi gördü ki, Muğla’nın birçok ilçesi de ‘Fethiye il olsun’ kampanyasına destek verdi. Bu kapsamda Ortaca, Dalaman, Seydikemer, Kaş ve Çavdır’ın ardından en büyük desteklerden birini de Muğla’nın Yatağan ilçesi verdi. Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Fethiye İl Olsun kampanyasına imza atarak, Fethiye Belediyesi’ne gönderdi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.