Hasan Önkaş Ödülleri

27 Mart 2011 tarihinde vefat eden Muğla Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Önkaş anısını düzenlenen Hasan Önkaş Ödülleri Yarışması’nın bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilecek.27 Mart 2011 tarihinde aramızdan ayrılan...

Hasan Önkaş Ödülleri

27 Mart 2011 tarihinde vefat eden Muğla Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Önkaş anısını düzenlenen Hasan Önkaş Ödülleri Yarışması’nın bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilecek.

27 Mart 2011 tarihinde aramızdan ayrılan Muğla Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Önkaş’ın anısı “Gazeteci Hasan Önkaş Ödülleri” ile yaşatılmaktadır.

Muğla’ya olan bağlılığını yaşamı boyunca büyük bir şevk ile kalemine döken, Muğla Belediyesi’nde çalıştığı dönem içerisinde önemli projelere imza atan Hasan Önkaş adına vefatının üçüncü yılında da “Gazeteci Hasan Önkaş Ödülleri” düzenlenecek.

Ahlaklı ve azimli bir gazeteci olan Hasan Önkaş’ın adı verilen gazetecilik ödüllerinde 2014 yılı ödül teması “ Muğla kültür ve sanat hayatı” konulu haber olarak belirlenmiştir ve aday olacak çalışmanın 1 Mart 2014 tarihine kadar gazetelerde yayınlanmış olması gerekiyor. Juri üyeliklerini üstlenen Cumhuriyet Gazetesi Milas temsilcisi Olcay Akdeniz, Muğla Üniversitesi Radyo ve Teknolojisi Programı bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Serdar Karakaya ve Muğla Üniversitesi Heykel Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Esra Sağlık’ın yapacağı değerlendirmenin ardından, 17 Mart 2014 Pazartesi günü saat 17.00 de Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek ödül töreninde birinci olan esere 2000 TL ödül verilecektir.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.