Hasan Önkaş anıldı

Muğla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü iken genç yaşta aramızdan ayrılan merhum Gazeteci Hasan Önkaş ölümünün dördüncü yılında sevenleri tarafından mezarı başında anıldı. Anma törenine Muğla Büyükşehir...

Hasan Önkaş anıldı

Muğla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü iken genç yaşta aramızdan ayrılan merhum Gazeteci Hasan Önkaş ölümünün dördüncü yılında sevenleri tarafından mezarı başında anıldı. Anma törenine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Başkan Yardımcıları, ailesi, mesai arkadaşları, belediye personeli ve sevenleri katıldı.

Burada birer konuşma yapan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş; “Hasan, öncelikle çok iyi bir gazeteci, belediyeci ve siyasetçiydi. İlçe Başkanı olduğum dönemde beraber çalışma fırsatı bulduk. Yaptığı işe verdiği önem, insanlara olan sevgi ve saygısı, onun hayata bakışı hepimize örnek olmalı. Bizler Hasan Önkaş’ı ve kaybettiğimiz tüm gazeteci arkadaşlarımızı her zaman hatırlayacağız, yaşatacağız” dediler.

Bu haber toplam 164 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.