Hasan Haşmet Işık’ın Adı Yaşatılacak

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Yatağan’da dört dönem belediye başkanlığı yapan Hasan Haşmet Işık’ın adı Atatürk Mahallesi’nde bir sokağa Belediye Meclisi kararı ile verildi.MUSTAFA AKTAŞCoronavirüs tedavisi gördüğü...

Hasan Haşmet Işık’ın Adı Yaşatılacak

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Yatağan’da dört dönem belediye başkanlığı yapan Hasan Haşmet Işık’ın adı Atatürk Mahallesi’nde bir sokağa Belediye Meclisi kararı ile verildi.

MUSTAFA AKTAŞ

Coronavirüs tedavisi gördüğü Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayata gözlerine yuman Yatağan’nın eski Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık’ın ismi ilçenin Atatürk Mahallesi’nde bir sokağa verildi. Belediye Meclisinde alınan bu kararla tabela önümüzdeki günlerde asılacak.

Yatağan Belediyesinden bu konuda yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Belediye Meclisimizin bugün yapmış olduğu toplantıda Cumhur İttifakı ortağı AK Parti ve MHP'li Meclis Üyelerimizin vermiş olduğu önerge ile önceki dönem merhum Belediye Başkanımız Hasan Haşmet Işık'ın adı Atatürk Mahallesinde, Doğan Köy Şeref Mahallesi istikametine giden 800 Sokak’a verilmiştir. Belediye meclisinde oylanan ve oybirliği ile kabul edilen karar sonrası 800 Sokağa önümüzdeki günlerde merhum Belediye Başkanımız Hasan Haşmet Işık'ın adının bulunduğu tabela yerleştirilecektir. Bu vesile ile önceki dönem merhum Belediye Başkanımız Hasan Haşmet Işık'ı bir kez daha rahmetle anıyoruz.”

Bu haber toplam 139 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.