HARUN AKIN’DAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

Büyük Birlik Partisi (BBP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.Büyük Birlik Partisi (BBP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, yerel seçimlere 26 gün...

HARUN AKIN’DAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

Büyük Birlik Partisi (BBP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın, yerel seçimlere 26 gün kala birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığını işimiz, gücümüz, nefesimiz ve sesimiz Muğla sloganı ile açıkladıüını kaydeden Harun Akın, “Büyük yaşanılabilir, huzurlu, karnı tok, sırtı pek Muğla’yı birlikte yönetme ideali ile başlattığımız yolda gittiğimiz her yerde bizleri çok samimi ve içten duygularla karşılayan çok değerli hemşerilerimi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Önümüzde kısa bir zaman kalan yerel seçimler nedeniyle bir Muğla sevdalısı olarak duygu ve düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Öncelikle yerel yönetimde CHP’ye oy veren kardeşlerime seslenmek istiyorum. Yıllarca sizlerin iradesine, oyuna ipotek koymuşçasına (oylarınızı çantada keklik gibi gören) hareket eden ancak yerel yönetimde sizleri unutan, Muğla’ya hak ettiği değeri veremeyen, hizmet anlayışını sen, ben olarak yürüten, bir türlü biz olmayı başaramamış şahsiyetlere ödün vermeden üzerinizdeki ipoteği kaldırmanızı istiyorum. Sizler kimseye mecbur yada mahkum değilsiniz. En azından önümüzdeki süreçlerde kendilerine çeki düzen vermeleri adına 30 Martta Sandıkta gereken cevabı vermenizi önemle arz ediyorum” dedi.

“Ülke ve Muğla iyi yönetilmiyor”

Yerel seçimlerde parti değil, adaylar ve şahsiyetlerinin önemli olduğuna dikkati çeken Harun Akın, şunları söyledi:

“Bu seçimlerde oyunuzu Muğla’ya hizmet edecek, bu anlamda samimiyetine ve dürüstlüğüne inandığınız kişiler lehinde kullanmanız hepimizin geleceği için ışık olacaktır. Özellikle daha öncede ifade ettiğim gibi birçok siyasi partide kapalı kapılar ardında çirkin pazarlıklar yapılmakta, seçim süreci Muğlalılara hizmet değil kişiler üzerinden sen, ben ile yürütülmektedir. İşte bunun için diyorum ki ne Muğla nede ülke iyi yönetilmiyor. Gelin hangi siyasi görüşe mensup olursanız olun, ülkemize, milletimize, güzel Muğlamıza sahip çıkma adına birlik ve beraberlik meşalesini yerelde Muğla’da yakalım. Değerlerimize, kültürümüze, geleceğimize göz koyanlara karşı dik duralım, düz yürüyelim. Ülkemizi, şehrimizi Cumhuriyetimizin Kurucusu büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadele yıllarımızda inandığı, güvendiği noktaya taşıyarak ecdatlarımızın kemiklerini sızlatanlara gereken cevabı birlikte verelim. Tek derdi, tek sevdası Muğla olan bu kardeşinize inanın, güvenin. Ben sizlere mahcup olacak, yüzümü öne eğecek hiçbir oluşumun içerisinde olmam, olmayacağımda. Muğla adına doğru bildiğim neyse söylerim, gereği neyse yaparım. Bu düzeni sizlerinde vereceği destekle bozacağız. Ben ve arkadaşlarımda döneklik olmaz, kimse bana emir ve talimat veremez benim Allah’tan başka kimseden korkum yok. Muğlalıların, Muğla da yaşayanların iradesinin üstünde güç ve odak tanımam. Muğla adına demokrasinin gereği neyse onu yaparım. Bu uğurda ödenecek bir bedel varsa da öderim.”

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.