Harmandar’a Fethiye’de sıcak karşılama

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, aynı zamanda memleketi olan Fethiye ziyaretlerinde ilgiyle karşılandı.AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Mansur Harmandar seçim...

Harmandar’a Fethiye’de sıcak karşılama

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, aynı zamanda memleketi olan Fethiye ziyaretlerinde ilgiyle karşılandı.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Mansur Harmandar seçim çalışmalarına devam ediyor.  Fethiye’de gittiği her noktada büyük bir ilgi ile karşılandı.

Fethiye ilçesine yeni atanan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı ve ilçe yönetiminin tanıtım törenine katılarak başlayan AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Mansur Harmandar, Fethiye Yörük Türkmen Derneği tarafından düzenlenen “Yörük Şenliği”, Fethiye ilçesi Pazaryeri Mahallesi Cumartesi Pazarını, Çve Fethiye’nin en büyük sendikası konumunda olan Memursen Eğitim Birsen temsilciğini ziyaret etti.

Harmandar ayrıca katıldı Fethiye Yörük Türkmen Derneği tarafından düzenlenen Yörük Şenliği’nin açılışını da diğer protokol üyeleri ile birlikte gerçekleştirdi.

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe, Muğla, İzmir, denizli, Antalya, Konya ve Balıkesir’deki yörük derneklerinin üyeleri katıldı. Etkinlikte yöresel kıyafetler ve müzik eşliğinde Yörük eğlenceleri canlandırıldı.

Konuşmaların ardından etkinliğe katılanlara Yörüklerin göç sırasında kullandıkları eşyalar tanıtıldı. Kilim dokuyan, ibrik, saz, cura, sipsi, çarık yapan Yörüklerin fotoğraflarından oluşan sergi ziyarete sunuldu. Etkinliğe katılanlar, müzik eşliğinde zeybek oynandı.

Bu haber toplam 121 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.