Harmandar, Yatağanlı partililer tanıştı

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, dün Yatağan’a gelerek Yatağanlı AK Partililerle bir araya geldi.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla’ya gerçekleştirdiği ziyaret sırasında...

Harmandar, Yatağanlı partililer tanıştı

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, dün Yatağan’a gelerek Yatağanlı AK Partililerle bir araya geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla’ya gerçekleştirdiği ziyaret sırasında açıkladığı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, her kesim tarafından sürpriz bir karar olarak görülmüştü.

Adaylığının açıklanmasıyla çalışmalarına başlayan Harmandar, il genelindeki tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. Harmandar, dün de Yatağan’a gelerek Yatağanlı AK Partililerle bir araya geldi ve bir tanışma toplantısı düzenledi.

Dün saat 10.30’da AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya, Muğla Büyükşehir eski Belediye Başkan Aday Adayı Mestan Yayman, Muğla İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Şahbaz, AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Osman Koç, AK Parti Yatağan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Toksöz, Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile partililer katıldı.

Toplantının amacını, tanışma ve fikir alışverişlerinde bulunma olduğunu belirten Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, “Seçim çalışmaları ve adaylık süreci ile ilgili görüşmelerimizi, önümüzdeki günlerde tekrar düzenleyeceğimiz toplantıda görüşeceğiz, bu toplantıyı sadece partililerle tanışma amaçlı düzenledik” dedi.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.