HARMANDAR: VAAT DEĞİL SÖZ VERİYORUZ

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar, seçim gezelerini Milas’ta sürdürürken, “ Vatandaşlarımıza vaat değil söz veriyoruz.” Dedi.AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr....

HARMANDAR: VAAT DEĞİL SÖZ VERİYORUZ

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar, seçim gezelerini Milas’ta sürdürürken, “ Vatandaşlarımıza vaat değil söz veriyoruz.” Dedi.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, Ak Parti Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya, Milas İlçe Başkanı Bülent Demir ve partililerle birlikte Milas merkez, belde ve köy ziyaretlerine devam ediyor.

Bafa ve Selimiye Beldelerinde pazaryerindeki tüm pazarcıları tek tek gezen Prof. Dr. Harmandar, pazarcılardan ve pazar yapmaya gelen vatandaşlardan gördüğü ilgiden oldukça memnun kaldı. Harmandar ve ekibi pazarcılara ve pazar yapmaya gelen vatandaşlara kendini tanıttı, sohbet etti. Pazar yerinde eli sıkılmadık hatırı sorulmadık pazarcı bırakmayan Harmandar ve ekibi, pazarcıların ve vatandaşların nabzını sokakta tuttu. Prof.Dr. Mansur Harmandar ve ekibi kendilerine gösterilen ilgiden de oldukça memnun kaldılar.

Harmandar, belde ziyaretlerine verilen arayı da Milas merkezde bulunan sanayi esnafını ziyaret ederek değerlendirdi. Vatandaşların ve esnafın sorunları can kulağıyla dinleyen Harmandar, sorunları en aza indirgemeyi hedeflediklerini söyledi. Harmandar, "Muğla'da ayak basmadık yer bırakmayacağız. Tüm bölgemizin sorunlarını yerinde tespit etmek istiyoruz. Muğla'nın kabuğunu kırma vakti gelmiştir. Ziyaret ettiğimiz her yerde sorunları raporluyoruz. Vatandaşımızın, esnafın, çiftçinin, üreticinin toplumun her kesiminin düşüncesi bizim için çok önemli. Vaat değil söz veriyoruz. Muğla'ya çağ atlatacağız” dedi.

Harmandar; "Muğla belde ve ilçeleriyle artık büyükşehir olmayı hak etmiştir. Büyükşehir olmakla Muğla bir üst kademeye geçmiştir. Amacımız büyükşehir olmanın gerekliliğini yerine getirmektir. Daha iyi, yaşanılabilir bir Muğla oluşturmak istiyoruz" diye konuştu.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.