Harmandar, su sevincine ortak oldu

Köyceğiz‘e bağlı Pınarköy köyü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkılarıyla içme suyuna kavuştu. Köye getirilen su köy meydanında kurulan binlerce köylünün katıldığı köy sofrası ile kutlandı.AK Parti Muğla...

Harmandar, su sevincine ortak oldu

Köyceğiz‘e bağlı Pınarköy köyü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkılarıyla içme suyuna kavuştu. Köye getirilen su köy meydanında kurulan binlerce köylünün katıldığı köy sofrası ile kutlandı.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Mansur Harmandar başta olmak üzere, Muğla AK Parti Milletvekilleri de köylünün sevincine ortak oldu.

Pınarköy'e getirilen içme suyu köy meydanında kurulan binlerce köylünün katıldığı köy sofrası ile kutlandı. Kutlama programına, Muğla Ak Parti Milletvekilleri Prof.Dr. Yüksel Özden, Ali Boğa, Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Mansur Harmandar, Ak Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Köyceğiz İlçe Başkanı Mustafa Özkaya, Ak Parti Köyceğiz Belediye Başkan Aday Adayı ve Toparlar Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Fethiye Belediye Başkan Aday adayı Mimar Sabahatin Kayaman, AK Partii İl Teşkilat Başkanı Şadi Pirci, AK PArti İl Genel Meclis Üyesi Nadi Pirci ve binlerce köylü katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İl Özel İdaresi katkılarıyla Köyceğiz Kaymakamlığı tarafından yapılan Köyceğiz Pınarköy cazibeli içme suyu isale hattı ile köylüler kesintisiz 24 saat suya kavuştu. Köylünün su sevinci binlerin katıldığı köy sofrası ile paylaşıldı.

Suyun hayat olduğunu ifade eden AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Mansur Harmandar ;"İnsan vücudunun büyük bir bölümü su ile dolu. Bundan bile anlıyoruz su yaşamdır su hayattır. Köylümüz hizmetin en iyisine layıktır. Şehirde ne var ise bundan sonra büyükşehir ile birlikte köylerimizde o olacaktır. Büyükşehir hizmet anlayışında köy ve kentle ile aradaki farkı kaldırıyor. Bu demek değil ki köydeki yaşam kalkacak. Tam tersine köye göz başlayacaktır. Köy yaşamı olduğu gibi koruyacağız ama temel hizmetlerde kentte ne var ise o sizlere gelecek. Bende köyde büyüdüm. Benim de anam babam ailem sizler gibiydi. Ama bugün bir siyasi olarak aranızdayım. Daha yaşanabilir bir Muğla için sizlere güveniyorum, sizlerde size daha çok hizmet gelmesi için bizlere güvenin" dedi.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.