Harmandar, muhtarlarla buluştu

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar, Muğla’daki köye ve mahalle muhtarları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü olan ve istifasını vererek AK Parti...

Harmandar, muhtarlarla buluştu

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar, Muğla’daki köye ve mahalle muhtarları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü olan ve istifasını vererek AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mansur Harmandar, muhtarlara kahvaltı verdi. Öğretmenler evinde düzenlenen kahvaltıya Harmandar’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi il yönetimi ile muhtarlar katıldı.

Tıp fakültesi dekanlığı tarafından düzenlenen başka bir kahvaltı nedeniyle yarım saatlik bir gecikmeyle muhtarların kahvaltısına gelen Harmandar, konuşmasına muhtarlardan özür dileyerek başladı. Harmandar, “Gecikmek hiç yapmadığım şeydir. Ama bugün ilk ve son olmasını istediğim bu gecikmeden dolayı özür dilerim” dedi.

2014 yerel seçimlerinin Muğla için çok önemli olduğunu belirten Harmandar, “Muğla Büyükşehir olmuştur. Muğla’nın Büyükşehir olmasından dolayı Muğla’nın tarihinde yeni bir sayfa açılacaktır. Artık büyükşehrin verdiği imkanları kullanarak Muğla’ya etkin ve hızlı değişimi getirmenin zamanıdır. Bu süreçte ve bundan sonraki süreçte artık tüm Muğlalılarla çalışacağız. Tüm Muğlalılar diyorum çünkü sadece nüfus kağıdında Muğla yazanlar değil Muğlalılar. Muğla’da yaşayan herkesle birlikte yapacağız çalışmalarımızı. Herkesle çalışacağız derken öncelikle sivil toplum örgütleri, odalarımız, muhtarlarımız temel taşları bu çalışmalarımızın. AK Parti belediyecilikten gelen bir partidir. Bu yüzden AK Partide bulunan deneyimli belediye başkanları ile Muğla’yı en iyi noktaya getireceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.