HARMANDAR: KÖYLERİMİZİ YAŞATACAĞIZ

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Mansur Harmandar Muğla’nın Datça ilçesinde seçim çalışmalarını 3 gün boyunca sürdürdü. Prof.Dr.Mansur Harmandar Datça’nın Sındı, Yaka, Yazı, Cumalı, Mesudiye,...

HARMANDAR: KÖYLERİMİZİ YAŞATACAĞIZ

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Mansur Harmandar Muğla’nın Datça ilçesinde seçim çalışmalarını 3 gün boyunca sürdürdü. Prof.Dr.Mansur Harmandar Datça’nın Sındı, Yaka, Yazı, Cumalı, Mesudiye, Hızırşah, Kızlan ve Emecik köylerini ziyaret ederek köylülerle sohbet etti onların sorunlarını dertlerini dinledi.

30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Prof.Dr.Mansur Harmandar Datça ilçesinde 3 gündür seçim çalışması yürüttü. Datça’daki seçim çalışmalarının üçüncü gününde Prof.Dr. Harmandar köyleri ve köylerin mahallelerini ziyaret etti.

Prof.Dr.Mansur Harmandar Datça’nın Sındı, Yaka, Yazı, Cumalı, Mesudiye, Hızırşah, Kızlan ve Emecik köylerini ziyaret ederek köylülerle sohbet etti onların sorunlarını dertlerini dinledi. Harmandar köylülerin kendisine gösterdiği sıcak karşılama ve ilgiden hayli memnun kalırken, halkın kendisine yetki verdiği takdirde hizmeti köylerden başlatacağını ifade etti.

Prof.Dr. Harmandar köylerde yapmış olduğu konuşmada Büyükşehir fırsatının özellikle köylerde hizmete dönüşmesi için köylünün seçiminin önemine vurgu yaptı. Harmandar köylere yaptıkları ziyareti siyasi bir çalışmadan çok tanışma ve yerinde tespitler olduğunu belirtti.

Prof.Dr.Mansur Harmandar; “Köylerin yol, su, imar sorunlarının çözümünün yanında tarım alanında köylünün öne çıkan ürünlerinin de köylünün sosyal hayatının da büyük değişlikler yaşacağına değindi. Harmandar köylülere hitabında şu ifadelere yer verdi: “Köy köy, mahalle mahalle ziyaretlerimiz devam edecek. Bu ziyaretlerimiz son olmayacak. Eğer sizler bize hizmet etme imkanı verirseniz bundan sonra hep birlikte olacağız.

Köye gelmekten köylümüze gelmekten yorulmayız. Buralara gelmek bize zor gelmez. Seve seve geliriz. Bende sizler gibi köylü çocuğuyum.  Köyde büyüdüm köyde okudum. Köylerimize getirilen yeni statüde hizmet odaklı bir anlayışla çalışmalarımız olacak. Bugünkünden daha zor ve kötü şartlarda yaşadık bizde.  Köylümüzü kente getirmek doğru olmayacağından dolayı kenti köylerimize getireceğiz.

Her dakika 24 saat suyunuz akacak

Hizmeti köylerimizden başlatacağız. Eğitim başta olmak üzere turizmde tarımda çok çalışıp sizlere en güzel hizmeti sunacağız. Vereceğiniz oyların karşılığını bizlerden hizmet olarak alacaksınız. Elimizdeki imkan ve olanakları sizler için kullanacağız. Biz bütün insanımızı seviyoruz. Ama görüyoruz ki en mağdur olan hep köylerimiz olmuş. Köylerimiz büyükşehirle birlikte iyi imkanlara kavuşacaklar.  Susuz köy kalmayacak. Her dakika 24 saat suyunuz akacak.

Sizlere hizmet için geldim

Hep vurguluyorum. Köylerimiz çok önemli diye. Büyükşehir ile birlikte tüm ülkemize örnek projelerimiz sunacağız size. Köylerimiz yaşayan köyler olacak. Biz hizmet için karşınıza geldik. Ben üniversitede rektör iken aday oldum. Mevki makam peşinde değilim. Ben hizmet peşindeyim. Yiyeceğimiz bir kap yemek giyeceğimiz bir kat elbise. Sizlere hizmet için geldim. Sizlerden alacağım bir şey yok benim. Sizlere vermeye geldim. Bu zengin topraklara hizmet gelsin artık. Zengin topraklarda her türlü hizmetten yoksun olarak hayatlar geçmesin diye karşınızdayım.”diye konuştu.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.