HARMANDAR: HALKLA BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Muğla Büşükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar, vatandaşların daha yaşanabilir, çağdaş bir kent hak ettiğini belirterek, “ Halka rağmen değil halkla birlikte çalışarak vizyon bir kent oluşturacağız.”dedi.AK...

HARMANDAR: HALKLA BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Muğla Büşükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar, vatandaşların daha yaşanabilir, çağdaş bir kent hak ettiğini belirterek, “ Halka rağmen değil halkla birlikte çalışarak vizyon bir kent oluşturacağız.”dedi.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar Köyceğiz’de köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Köyceğiz Belediye Başkan Adayı Kamil Ceylan, AK Parti Köyceğiz İlçe Başkanı Mustafa Özkaya da katıldı. Harmandar’ın kendisini tanıtmasının ardından toplantıya katılan bütün muhtarlar söz alarak bölgelerinin sorunlarını aktardı. Harmandar, muhtarların dile getirdiği sorunları tek tek not alarak çözüm için birlikte hareket edeceklerini söyledi.

“Muğla değişimi yaşayacak”

Harmandar, projeleri içerisinde Muğla’nın değişim ve dönüşümünde çok ciddi çalışmaları bulunduğunu ifade etti. Harmandar, “Bu projelerimiz ile Muğla’mıza katma değer olarak birçok yenilik sağlayacağız. Bizler bu siyaset arenasında 30 Mart Yerel Seçimlerine hazırlanırken asla ve asla hiçbir şekilde tartışmaya ve kargaşaya meydan vermeyeceğiz. Biz sadece hizmet etmeyi istiyoruz. Vatandaşlarımıza hizmetlerimizi, çalışmalarımızı anlatacağız. Birlik ve beraberliğe vurgu yapacağız. Bu şehri Allah nasip ederse hep birlikte yönetmeye talip olacağız” dedi.

“Muhtarlar halkın sesidir”

Muhtarların halkı sesi olduğunu belirten Harmandar, “Biz istişareye açık bir yönetim tarzını benimsiyoruz. Burada muhtarlar yerel yönetimin en uç noktasıdır. Muhtarlarımızın bu şehre katkı sağlayacağı çok engin fikirleri vardır. Vatandaş gördüğü sorunları ilk olarak muhtarlara aktarıyor. Muhtar ise sorunu ilgili kuruma iletiyor. Yani muhtar halkın sesi oluyor. O nedenle biz muhtarlara büyük önem veriyoruz. İnşallah muhtarlarla el ele vererek belediyeyi yöneteceğiz." şeklinde konuştu” diye konuştu.

“Hizmetler yerinden yürütülecek”

Harmandar, büyükşehir yasasıyla hizmetin artık yerinden yürütüleceğini belirterek büyükşehir belediyesi olarak her mahallede sistemli bir şekilde çalışma ofislerinin kurulacağını söyledi. Bu ofislerde sorunları anında tespit edip muhtarlarla birlikte çözüm üreteceklerini ifade eden Harmandar, “Artık hizmetler yerinden yürütülecektir. Büyükşehir belediyesinin bütün mahallelerimizde örgütleri olacaktır. Bütün muhtarlarımıza çalışma ofisi yapacağız. Onlara eleman ve araç vereceğiz. Köylerimizin ve mahallelerimizin bütün ihtiyaçları burada çalışan personel tarafından gerçekleştirilecektir” dedi.

“Vizyon kent, marka Muğla”

Harmandar Muğlalıların; yaşanabilir, çağdaş bir kentte yaşamayı hak ettiğini, kolektif bir çalışma ve ekip ruhu içerisinde; halka rağmen değil, halkla birlikte çalışarak, Muğla’yı Türkiye’nin marka şehri yapmak için, dürüstlük ve şeffaflık içinde çalışma hedefi ile görev talip olduklarını söyledi.

Köyler ve mahalleler arasındaki hizmet eşitsizliğini kaldıracaklarını ifade eden Harmandar, “Bu yasada bütçemizin yüzde 10’luk kısmı köylerimize ayrılmıştır. Ayrıca bunun yanında köylülerin önceden ne gelirleri ve hakları var ise devam edecek. Çok geliri olup hiç geliri olmayan köylerde gördüm. Güzel düğün salonu olan köylerimiz var, düğün salonu bulunmayan köylerimiz de var. Gençler için spor salonu olan köyler de gençler için hiçbir hizmet gitmeyen köyler de var. Biz bütün köylerimize eşit hizmet götüreceğiz. Bir köyde ne varsa diğerinde de aynısı olacaktır” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.