Harmandar çocuklarla buluştu

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar, “ Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlar için her türlü imkanı seferber edeceğiz”dedi.AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Doğan Tugay ‘Çocuk Şenliği’...

Harmandar çocuklarla buluştu

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar, “ Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlar için her türlü imkanı seferber edeceğiz”dedi.

AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Doğan Tugay ‘Çocuk Şenliği’ düzenledi. Yağmura rağmen yoğun katılımın gerçekleştiği şenliğe katılan çocuklar, neşeli saatler geçirdi. Çocukların büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Prof. Dr. Mansur Harmandar ve Ali Doğan Tugay, “Bu mutlu günün tekrarını 30 Mart akşamı yüce Allah’tan diliyoruz. Sizin sayenizde o gün de gelecek” dedi.

Harmandar şunları söyledi: “Böylesine güzel bir şenliğe katılmaktan ve sizin aranızda olmaktan ötürü son derece mutlu ve gururluyum. Marmaris Belediye Başkan Ali Doğan Tugay’ı bu şenliği düzenlediği için tebrik ediyorum. Sağ olsun, var olsun. Çocuklarımız geleceğimizdir. Onlar yarının büyükleri olacaklar. Onlar yarın önemli görevlere gelecekler. Kimisi doktor, kimisi hakim kimisi savcı, kimisi belediye başkanı olacak. Aralarından bazıları milletvekili olacak. Kimisi Başbakan, kimisi Cumhurbaşkanı olacaklar. Çocuklar bizim geleceğimiz, onlar her şeyin en iyisini hak etmektedirler. Onlar için canımız feda olsun. Onlar için her türlü imkânımızı seferber edeceğiz. Bu çocuk şenliği, bunun en güzel örneklerinden birisidir. Emeği geçen herkese, Ak Parti İlçe Teşkilatına, kadın kollarına, gençlik kollarına, Marmaris Belediye Başkan Adayımız Sayın Ali Doğan Tugay’a teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum.”

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.