Harmandar adaylığını açıkladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlük seçimleri öncesi adaylar da tek tek açıklanmaya başlandı. 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için rektörlük görevinden istifa...

Harmandar adaylığını açıkladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlük seçimleri öncesi adaylar da tek tek açıklanmaya başlandı. 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için rektörlük görevinden istifa eden Prof. Dr. Mansur Harmandar, yeni dönem için aday olduğunu açıkladı. Harmandar, yazılı olarak yaptığı adaylık açıklamasında şunları söyledi:

“Üniversitemizin rektörlüğü görevini üç yıl yürüttüm. Rektörlük görevim süresince hakkaniyet, sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde Üniversitemize etkin, süratli ve ilgili yasalar uyarınca hizmet verebilmenin gayreti içerisinde oldum.

Başta özlük hakları olmak üzere, insani değerleri ilke edinen bir yönetim anlayışını hakim kılmaya çalıştım.  Birimlerimizde huzur, güven ve barış içinde bir çalışma ortamını yüksek oranda sağladım.

Her alanda verimi arttırmak üzere, başarıya teşviki ve ödüllendirmeyi temel ilke olarak benimsedim. Sorunların çözümünde tarafları dinleyerek, ortak aklı kullanarak doğruyu bulmak için yüksek bir özen ve hassasiyet göstermeye gayret ettim.

Bu doğrultuda Üniversitemizi daha ileriye taşımak için,  çalışma ortamlarının iyileştirilmesi, daha nitelikli eğitim-öğretim verilmesi ve Ar-Ge çalışmalarının geliştirilmesi için mümkün olan her türlü imkanı sizlere sunmaya  çalıştım.

Çok değerli çalışma arkadaşlarım; rektörlük görevim süresince sizlerin arasında olmaktan, sizlerle birlikte çalışmaktan büyük onur ve gurur duydum.

Akademik ve yönetsel özerkliği geliştirmek, bilim seviyemizi daha da yükseltmek ve Üniversitemizi her alanda daha ileriye taşımak amacıyla , bu onurlu görev   için  yeniden aday olduğumu sizlerle paylaşmak isterim.

Tüm çalışanlarımızı başarılı kılmak ve mutlu etmek, aidiyet duygusunu geliştirmek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversiteli olmanın bir ayrıcalık olduğunu yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek üzere hepinizi sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir dört yıl daha birlikte çalışmaya davet ediyorum.”

Bu haber toplam 128 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.