Harmadar, çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar seçim gezi ve çalışmalarını Seydikemer ilçesinde sürdürdü.AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, Seydikemer ilçesinde...

Harmadar, çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar seçim gezi ve çalışmalarını Seydikemer ilçesinde sürdürdü.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, Seydikemer ilçesinde köyleri ziyaret etti. Seydikemer’in Seydiler Köyü’nde doğan Harmandar gittiği her köyde büyük coşkuyla karşılandı.

Prof. Dr. Mansur Harmandar, Yayla Seki, Kayabaş, Bekçiler ve Ören Köyü'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Harmandar,  ziyaret ettiği köylerde 30 Mart seçimlerinde Ak Partiye destek isteyerek, 30 Mart seçiminin önemine dikkat çekti.

Seydikemer’in AK Partili Belediyeciliğe kavuşması için tüm teşkilat mensuplarını 30 Mart’a kadar kapı kapı dolaşmasını isteyen Harmandar, "Seydikemer benim memleketim. Memleketimdeki hemşerilerimin bu coşkusu ve heyecanı beni mutlu etti.  İlçemiz özlediği belediyeciliğe kavuşmak için gün sayıyor. Yeni Büyükşehir yasası ile Seydikemer Büyükşehir Belediyemizden hizmet alacak. AK Partili Belediyecilik ile Seydikemer’in yaşam kalitesi artacak” dedi.

 “Köy, kent farkı ortadan kalkacak”

Harmandar, seçildikleri taktirde köyleri şehirden farksız hale getireceklerini belirtti.

Harmandar şunları söyledi; "Sizlerin desteğine çok büyük ihtiyacım var. Bu destek inşallah sandık başına gittiğimizde bir kardeşiniz olarak istisnasız bütün köylerden talebim, hiçbir siyasi parti gözetmeksizin hangi partiye oy veriyorsanız saygı duyuyorum, ama bu seçimde bir kardeşiniz olarak, bir evladınız olarak, kiminin de büyüğü olarak sizden destek istiyorum. Bu desteğin ne anlama geldiğini 30 Mart akşamı siz daha iyi takdir edeceksiniz. 31 Mart tarihinden itibaren bize yüklediğiniz sorumluluğu hizmetlerin çok daha fazlasıyla, gerek yol ve ulaşım hizmetleri ile, gerek alt yapı ve su hizmetleri ile gerekse sosyal tesisler ile köylerimizi artık şehirlerden farksız hale getireceğiz” dedi.

“Alt yapısız köy kalmayacak”

Köylerde kalkınma ve sosyal projeler üreteceklerini hatırlatan Harmandar; hayvancılık ve tarım üzerine de bir çok projeye imza atacaklarını belirtti. Altyapısız köy kalmayacağını belirten Harmandar; tüm köylerde altyapı ve benzeri tüm işleri Büyükşehir ile el ele verip bitireceklerini kaydetti. Harmandar; “spor tesisleri, altyapısı ve sosyal mekanları tamamlanmış köyler bırakacağız” dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.