Haluk Levent Bodrum’u coşturacak

Bodrum ilçesinde kurulan Bodrum Çukurovalılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin katkılarıyla ünlü rock sanatçısı Haluk Levent, 21 Mart’da Bodrum’da bulunan By Jack’de sahne alacak.Adanalı olan ünlü sanatçı Haluk Levent,...

Haluk Levent Bodrum’u coşturacak

Bodrum ilçesinde kurulan Bodrum Çukurovalılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin katkılarıyla ünlü rock sanatçısı Haluk Levent, 21 Mart’da Bodrum’da bulunan By Jack’de sahne alacak.

Adanalı olan ünlü sanatçı Haluk Levent, Bodrum’da Çukurovalılar Derneği’nin kurulduğunu duyunca hemşerileriyle bir araya gelmek istedi. Hiçbir ücret almadan sahne alacak olan ünlü sanatçı derneğe katkı sağlamak amacıyla hayranları ve hemşerileriyle bir araya gelerek sevilen şarkılarını seslendirecek.

Gelir yardım amaçlı kullanılacak

Konser öncesi Kafedaki Restoran da basın açıklaması düzenleyen Bodrum Çukurovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Birol Yoleri, Haluk Levent’in hiçbir ücret almadan sahne alacağını ifade ederek şunları söyledi “her şeyden önce yönetim kurulunda bulunan hemşerilerime ve siz değerli basın mensuplarına teşekkür ederim. Derneğimiz ayın 21’i Cuma günü Haluk Levent konseri düzenlemiştir. Kendisine gönderdiğimiz davet üzerine inanılmaz bir incelik yapıp, canı gönülden bizle birlikte olup o geceyi, o ruhu yansıtma amaçlı bize katılacaktır. Konserimize aynı mod, aynı sevgiyi hisseden herkes davetlidir. Konserimiz Cuma günü olacak. Bu tip etkinliklerin dışında mesela yarın bir kan bağışımız olacak. 30-35 kişilik bir kan bağışı yapacağız. Bunun dışında az da olsa elde ettiğimiz küçük rakamları yardım amaçlı kullanacağız”ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.