“HALKIMIZIN DERDİ GEÇİM SIKINTISI”

CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan, “Bizlere iletilen her türlü istek ve sorunları bir rapor haline getirerek çözüm odaklı çalışmalar yürütüyoruz. Yaptığımız sohbetlerde halkımızın en büyük derdi geçim sıkıntısı.”...

“HALKIMIZIN DERDİ GEÇİM SIKINTISI”

CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan, “Bizlere iletilen her türlü istek ve sorunları bir rapor haline getirerek çözüm odaklı çalışmalar yürütüyoruz. Yaptığımız sohbetlerde halkımızın en büyük derdi geçim sıkıntısı.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortaca İlçe Örgütü, vatandaşları ziyaret etti. Mahallelinin, sıkıntı ve çözüm önerilerini dinleyen CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan şöyle konuştu: “CHP Ortaca İlçe Örgütü olarak her fırsatta mahalle sakinlerimizi evlerinde ziyaret ediyor, kahvehanelerde de vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Yerel ve genel gündemle ilgili görüş alışverişinde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın yaşadığı bölgelerde yerel yönetimden ve bizlerden talepleri var. Bizleri ilgilendiren konuların çözülmesi için gerekli yerlere ileterek gidermeye çalışıyoruz. Bizlere iletilen her türlü istek ve sorunları bir rapor haline getirerek çözüm odaklı çalışmalar yürütüyoruz.”

Evren Tezcan, vatandaşların ekonomik olarak sıkıntı yaşadıklarına dikkat çekti. Tezcan, “Yaptığımız sohbetlerde halkımızın en büyük derdi geçim sıkıntısı. Vatandaşlarımız sevinçle Kurban Bayramını karşılayacağı yerde kara kara nasıl geçineceğini düşünüyor. Temmuz ayı ile birlikte emeklilerimizin aylıklarına yapılan zam daha ellerine geçmeden eridi. Çiftçi ürününün karşılığını, emekçi emeğinin karşılığını alamıyor. Biz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak en yakın zamanda iktidara geldiğimizde halkımızın dertlerine derman olacağız. Söz verdiğimiz gibi her zaman Ortacalı hemşerilerimizin yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.