HALK SAĞLIĞI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Muğla-Aydın Halk Sağlığı Müdürlükleri Değerlendirme Toplantısı, Muğla İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Menteşe’de gerçekleştirildi.Muğla ve Aydın Halk Sağlığı Müdürlükleri’nin Değerlendirme...

HALK SAĞLIĞI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Muğla-Aydın Halk Sağlığı Müdürlükleri Değerlendirme Toplantısı, Muğla İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Menteşe’de gerçekleştirildi.

Muğla ve Aydın Halk Sağlığı Müdürlükleri’nin Değerlendirme Toplantısı Menteşe’de Kurum Başkan Yardımcıları Dr.Alev Yücel ve Dr.Bekir Keskinkılıç'ın başkanlığında  gerçekleştirildi. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) salonunda gerçekleştirilen toplantıya  Muğla Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Muğla Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Nuri Ceyhan, Aydın Halk Sağlığı Müdürü Dr. Şenol Okur, Aydın ve Muğla İlçe Sağlık Müdürleri, Toplum Sağlığı Müdürleri, Şube Müdürleri ve personel katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Muğla Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Nuri Ceyhan, toplantıya ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını söylerken, “Bu toplantıda kuruluşumuzdan bu yana gerçekleştirdiğimiz çalışmalar, eksiklerimiz ve önümüzdeki süreçte hizmet anlamında yapacağımız çalışmaları değerlendirme fırsatı bulacağız” dedi.

Muğla ve Aydın İl Halk Sağlığı Müdürlükleri Bölge İstişare toplantısında konuşan Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkan Yardımcısı Uzman Dr. Bekir Keskinkılıç, Aydın ve Muğla illerindeki Halk Sağlığı Kurumu’na bağlı müdürlüklerin son durumunun gözden geçirildiğini belirtti.

Toplantıda Muğla Halk Sağlığı Müdürü Uzm.Dr.Mustafa Nuri Ceyhan Aydın Halk Sağlığı Müdürü Dr.Şenol Okur’un sunumlarıyla Halk Sağlığı Müdürlüklerinin çalışmaları değerlendirilirken, sorun ve çözüm önerileri ile fikir alışverişinde bulunuldu ve aile hekimleri ile istişare toplantısı yapıldı. Ayrıca;  Kurum Başkan Yardımcıları Dr.Alev Yücel ve Dr.Bekir Keskinkılıç tarafından Muğla Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ziyaret edildi.

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.