Halk Müziği ve Yüzme Hakemliği kursu açılıyor

Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi'nde 'Türk Halk Müziği, Bağlama ve Yüzme Hakemliği' kursu açılacak.Türk Sanat Müziği, resim, seramik, yabancı diller ve el sanatları gibi bir çok kursa ev sahipliği yapan Kültür ve Sanat...

Halk Müziği ve Yüzme Hakemliği kursu açılıyor

Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi'nde 'Türk Halk Müziği, Bağlama ve Yüzme Hakemliği' kursu açılacak.

Türk Sanat Müziği, resim, seramik, yabancı diller ve el sanatları gibi bir çok kursa ev sahipliği yapan Kültür ve Sanat Evi, halktan gelen talep üzerine Türk Halk Müziği ve Bağlama kursu da açmaya hazırlanıyor. TRT Ankara Radyosu Yurttan Sesler Korosu'nda görev yapan Celil Korkut tarafından verilecek kurslar için kayıt işlemleri Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi'nde yapılacak. 15 Ocak'ta başlayacak kurslar salı ve cuma günleri saat 18.30 ile 20.30 arasında gerçekleştirilecek.

Muğla Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 17-20 Ocak 2013 tarihlerinde Marmaris'te yüzme hakemliği kursu açılacak. Açılacak kursta Yüzme Federasyonu Merkez Hakem Kurulu As Başkanı Yücel Yılmaz ve MHK sekreteri Bayram Özbal ders verecek. Kursa katılmak isteyenlerin kendilerinden istenen belgelerle birlikte 17 Ocak 2013 tarihinde saat 09.30'da Marmaris Belediyesi Yüzme Eğitim Merkezinde hazır bulunması istendi. Müracaatların Spor İl Müdürlüğü ve Spor İlçe Müdürlükleri ile Muğla Yüzme İl Temsilciliğine yapılacağı bildirildi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.