Halikarnassos Turnuvası sona erdi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Binnaz Karakaya Spor Salonu ile Mahinur-Cemal Uslu İlköğretim Okulu'nda 20-23 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Halikarnassos Minikler ve Küçükler Basketbol Turnuvası...

Halikarnassos Turnuvası sona erdi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Binnaz Karakaya Spor Salonu ile Mahinur-Cemal Uslu İlköğretim Okulu'nda 20-23 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Halikarnassos Minikler ve Küçükler Basketbol Turnuvası kupa töreni Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda düzenlendi.

Kupa törenine Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Yıldızhan, turnuvaya katılan tüm takımlar, sporcu ve antrenörler ile çok sayıda basketbol meraklısı seyirci katıldı.

Halikarnassos Minikler ve Küçükler Basketbol Turnuvası Minik Erkekler kategorisinde Terakki Vakfı Okulları şampiyon olurken ikinciliği F.B. Ege Spor Kulübü, üçüncülüğü ise F.B. Avrupa Spor Kulübü elde etti.

Halikarnassos Minikler ve Küçükler Basketbol Turnuvası Küçük Erkekler kategorisinde ise şampiyon Bodrum Belediyesi Bodrumspor takımı oldu. F.B. Avrupa Spor Kulübü ikinci olurken üçüncü takım da UPS Spor Kulübü oldu.

İlk üçe giren takımların kupalarının yanı sıra turnuvaya katılan tüm sporcu ve antrenörlerin madalyalarını Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Yıldızhan takdim etti. Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Yıldızhan kupa töreninde yaptığı konuşmada tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, turnuvaya katılan tüm takımlara, antrenörlerine, turnuvada emeği geçenlere ve turnuva boyunca kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.