Hakan İnan, Muğlaspor yönetiminde

Ligde bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Muğlaspor yönetim kurulu kadrosunu da güçlendiriyor. Geçtiğimiz yıllarda yönetim kadrosunda Muğlaspor'a başarıyla hizmet eden İşadamı Hakan İnan yeşil beyazlıların başarısı...

Hakan İnan, Muğlaspor yönetiminde

Ligde bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Muğlaspor yönetim kurulu kadrosunu da güçlendiriyor. Geçtiğimiz yıllarda yönetim kadrosunda Muğlaspor'a başarıyla hizmet eden İşadamı Hakan İnan yeşil beyazlıların başarısı için yeniden yönetimde görev aldı.

Muğla'nın tanınmış esnaflarından Hakan İnan Muğlaspor Yönetim Kurulu Üyeliğine getirildi. Geçtiğimiz yıllarda da Muğlaspor yönetiminde görev alan İşadamı İnan, başarılı çalışmalara imza atmıştı.

Yeniden yeşil beyazlı yönetimde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Hakan İnan, camianın bu sezon 3. lig özlemini mutlaka sona erdireceğini söyledi. Başarının yakalanması ve hedefe ulaşılmasında camianın tek yürek olması gerektiğinin altını çizen Muğlaspor Yönetim Kurulu Üyesi Hakan İnan; “Haluk Beyimoğlu başkanlığındaki yönetim kurulumuz gecesini gündüzüne katarak takımımızın başarılı olabilmesi için yoğun mesai harcıyorlar. Başarılı bir transfer döneminin ardından ligde hedefe mutlaka ulaşacağımıza inanıyorum. Kentin kamu yöneticileri, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları, eski kulüp başkanlarımız ve eski yönetim kurulu üyelerimiz, taraftarlarımız yani kısaca tüm camiamız el ele verip tek yürek olursa hedefe daha kolay ulaşırız. Yeşil beyaza gönül vermiş herkesten imkanları ölçüsünde takıma destek vermelerini istiyoruz.”dedi.

Bu haber toplam 190 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.