Hain saldırının ateşi Fethiye’ye düştü

Ankara'da yaşanan patlamada hayatını kaybeden Hava Kuvvetleri Komutanlığı sivil memuru Orçun Münyas'ın Fethiye'deki baba ocağına ateş düştü. Münyas'ın bankada çalışırken, TSK sınavını kazanarak askeriyede göreve başladığı...

Hain saldırının ateşi Fethiye’ye düştü

Ankara'da yaşanan patlamada hayatını kaybeden Hava Kuvvetleri Komutanlığı sivil memuru Orçun Münyas'ın Fethiye'deki baba ocağına ateş düştü. Münyas'ın bankada çalışırken, TSK sınavını kazanarak askeriyede göreve başladığı ortaya çıktı.

Orçun Münyas'ın (25) acı haberi Muğla'nın Fethiye ilçesindeki baba ocağına gece saat 00.30 sıralarında ulaştı. Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, beraberinde Fethiye İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yarbay Faruk Akıncı ve Fethiye Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu ile Taşyaka Mahallesi 184 Sokak'ta yaşayan baba Mehmet Münyas, anne Gürsel Münyas ve kız kardeş Elif Münyas'a acı haberi verdi. Kalp rahatsızlığı olan baba Mehmet Münyas, oğlunun terör saldırısında yaralanıp şehit olduğu haberini alınca eşi ve kızıyla birlikte gece yarısı karayoluyla Antalya'ya, oradan da uçakla Ankara'ya götürüldü.

Bankayı bırakıp Hava Kuvvetlerine geçti

Uludağ Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü mezunu olan Orçun Münyas, 2014 yılında bir bankanın Antalya Kaş ilçesi Kalkan şubesinde müşteri temsilcisi olarak göreve başladı. Bu banka şubesinde 6 ay kadar çalışan Orçun Münyas, TSK'nın açtığı ve sadece 1 kişinin alınacağı Hava Kuvvetleri Komutanlığı sivil memurluk sınavına katılıp kazandı. Mülakata çağrılan Orçun Münyas, bu sınavı da kazanınca bankadaki görevi bırakıp, Hava Kuvvetleri Komutanlığında sivil memur olarak çalışmaya başladı. Tam 1,5 yıldır Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda sivil memur olarak çalışan Orçun Münyas'ın bu görevini sevdiği belirtildi.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.