Hacı, Bacı atışması

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen ramazan etkinliklerinde Ozanlarla Gönül Sohbetleri, Hacı İle Bacı’nın atışmaları ilgiyle izlendi.Fethiye Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği...

Hacı, Bacı atışması

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen ramazan etkinliklerinde Ozanlarla Gönül Sohbetleri, Hacı İle Bacı’nın atışmaları ilgiyle izlendi.

Fethiye Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ramazan etkinlikleri her akşam farklı bir etkinlik ile devam ediyor. Etkinlikler kapsamında önceki gün akşam Aşık Hacı ile Bacının atışmaları izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Aşıkların atışması sıranda izleyiciler kahkahaya boğuldular. Kültür Merkezi açık alanında düzenlenen Ozanlarla Gönül Sohbeti Programını Fethiye Belediyesi Kültür Müdürü Muammer Şahin’in yanı sıra çok sayıda kişi izledi. Türkiye’nin ünlü aşıklarından olan Denizlili Aşık “Ozan Nihat” ve Türkiye’nin sayılı kadın aşıklarından birisi olan Sivaslı Aşık Ayten Gülçınar’ın katıldığı Ozanlarla Gönül Sohbeti programında Hacı ile Bacı aşıklar atışması, renkli anlara sahne oldu. Ozanlar atışmaların yanı sıra söyledikleri türküler ile de izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.