YATAĞAN’DA YETER APERATİF GÖZLEME MERKEZE TAŞINDI

MUSTAFA AKTAŞ-Yatağan’da, uzun yıllardır Küçük Sanayi Sitesi ve Bozarmut Mahallesinde hizmet veren Yeter Börek Gözleme Aperatif Salonu, Yatağan Merkez’de hizmet vermeye başladı.İşletmeciliğini Ayten Yeter’in yaptığı,...

YATAĞAN’DA YETER APERATİF GÖZLEME MERKEZE TAŞINDI

MUSTAFA AKTAŞ-

Yatağan’da, uzun yıllardır Küçük Sanayi Sitesi ve Bozarmut Mahallesinde hizmet veren Yeter Börek Gözleme Aperatif Salonu, Yatağan Merkez’de hizmet vermeye başladı.

İşletmeciliğini Ayten Yeter’in yaptığı, Yatağan’da, uzun yıllardır Küçük Sanayi sitesi ve Bozarmut Mahallesinde hizmet veren Yeter Börek Gözleme  Aperatif Salonu, Yatağan Merkez Konak Mahallesi, Atatürk caddesi üzeri Belediye karşına taşınarak burada hizmet vermeye başladı.

İşletmeci Ayten Yeter,  gazetemize yaptığı açıklamada, “2005 yılından beri Yatağan Küçük Sanayi sitesi ve Bozarmut Mahallesin’de, halkımıza  en iyi bir şekilde   hizmet veriyoruz.  Çok iyi yetişmiş ekibimizle, iş yerimiz ’de, kıymalı otlu patatesli peynirli, gözleme, sade şekerli cevizli, gözleme,  kaşarlı sucuklu karışık, ekmek arası porsiyon dürüm, ev baklavası gibi ürünlerle müşterilerimize yeni yerimizde hizmet vermeye devam ediyoruz. Bizleri destek olan Yatağan halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 1811 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.