YATAĞAN SS 20 NOLU’DA GENEL KURUL YAPILDI

MUSTAFA AKTAŞYatağan SS 20 Nolu Midibüs ve Otobüsçüler Kooperatifinde, Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda yapılan genel kurul sonrası Yeni Başkan Cengiz Arık oldu.20 Nolu Yatağan Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin...

YATAĞAN SS 20 NOLU’DA GENEL KURUL YAPILDI

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan SS 20 Nolu Midibüs ve Otobüsçüler Kooperatifinde, Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda yapılan genel kurul sonrası Yeni Başkan Cengiz Arık oldu.

20 Nolu Yatağan Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin olağan genel kurulu, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. Genel kurula, Yatağan Şoförler Odası Başkanı Nizamettin Köklü, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Suat Tekin ve kooperatif üyeleri katıldı.

Genel kurulun divan başkanlığını Necati Alan yaparken, sanayi ve sicil görevlilerinin gözetiminde yapılan genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Faaliyet ve denetim mali bütçenin oylanmasından sonra yapılan seçimde, yönetim kurulu Cengiz Arık, Süleyman Kaman, İdris Karadağ, Okan Kömür ve Ali Akkaya’dan oluşurken, denetim kuruluna, Mehmet Turgut, Süleyman Arık getirildi.

Yeni Başkan Cengiz Arık yaptığı açıklamada, “Bana bu ulvi göreve layık gören meslektaşlarıma, genel kurulumuza katılan konuklarımız ve üyelerimize teşekkür ediyorum.  SS. 20 Nolu Yatağan Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Ege Bölgesi’nin en büyük taşımacılık kooperatifleri arasında yer almaktadır. Müşteri memnuniyeti, halkla ilişikler en önem verdiğimiz konudur. Seçildiğimiz bu görevi en iyi bir şekilde yapmak için elimizden geleni yapacağız. Yatağanımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Bu haber toplam 458 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.