YATAĞAN ORMAN’DA YENİ TEMSİLCİ ZİYA BAŞPINAR OLDU

MUSTAFA AKTAŞ-Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü’nde çalışan işçilerin bağlı olduğu HAK-İş’e bağlı Öz Orman İş Sendikasının yeni temsilcisi Ziya Başpınar oldu.Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü’nde çalışan...

YATAĞAN ORMAN’DA YENİ TEMSİLCİ ZİYA BAŞPINAR OLDU

MUSTAFA AKTAŞ-

Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü’nde çalışan işçilerin bağlı olduğu HAK-İş’e bağlı Öz Orman İş Sendikasının yeni temsilcisi Ziya Başpınar oldu.

Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü’nde çalışan işçilerin bağlı olduğu HAK-İş’e bağlı Öz Orman İş Sendikasının temsilcisi Mehmet Ali Özer’in emekliye ayrılmasından dolayı yeni temsilciliğe Ziya Başpınar atandı.

Görev devreden temsilcisi Mehmet Ali Özer’in  Ziya Başpınar’a devir teslim törenine Orman Müdürü Beril Öztürk, Muğla Öz Orman İş Şube Başkanı Bilal Güçlü diğer ilgililer katıldı.

Görevi devreden Mehmet Ali Özer, “Bu görevi yaptığım sürece, işimi de sendika temsilciliğini de en iyi bir şekilde yerine getirmek için çalıştım.  Ülkemiz evvelki yıl orman yangınları bu yıl deprem felaketi ile sarsıldı. Allah Milletimize bu gibi felaketlerden korusun. Görevi devrettiğim meslektaşım Ziya Başpınar’a başarılar dilerken, Orman müdürüm Muavin bey ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni temsilci Ziya Başpınar’a daha önceleri uzun zaman aynı görevi yürüten Erbil Şener de tebrik etti.

Yeni temsilci Ziya Başpınar, “Bana bu ulvi görevi atayan Genel Merkezimize teşekkür ediyor, görevimi en iyi bir şekilde yerine getireceğimi inanıyorum” dedi.

Bu haber toplam 379 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.