YATAĞAN BELEDİYESİ HATAY’A 3 BİN METREKARELİK ÇADIR KENT KURACAK

Yatağan Beleyesi, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’da 3 bin metrekarelik çadır kent kuracağını duyurdu.MUSTAFA AKTAŞ-Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremden en çok etkilenen illerden...

YATAĞAN BELEDİYESİ HATAY’A 3 BİN METREKARELİK ÇADIR KENT KURACAK

Yatağan Beleyesi, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’da 3 bin metrekarelik çadır kent kuracağını duyurdu.

MUSTAFA AKTAŞ-

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’da, Yatağan Belediyesi tarafından 3 bin metrekarelik çadır kent kuracağını duyurdu.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve Başkan Yardımcısı İsmail Kaya, deprem bölgesinde inceleme yaptı.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Hatay’ın Hassa ilçesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek,  incelemelerde bulundu.

Konuyla ilgili Yatağan Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz ve Başkan Yardımcımız İsmail Kaya, deprem bölgesindeki incelemeleri sırasında, Hatay’ın Hassa ilçesindeki hemşehrilerimizle bir araya gelip, incelemelerde bulunarak, buradaki depremzede hemşehrilerimizin yaralarını sarmak için istişarelerde bulundular. Hassa’nın Güvenç, Yuvalı ve Aktepe mahallelerinde, mahalle muhtarları ve hemşehrilerimizle bir araya gelen Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz ve Başkan Yardımcımız İsmail Kaya, hemşehrilerimizin çadır talebi üzerine, Hassa’daki üç mahallede yaşayan depremzede hemşehrilerimizin geçici olarak barınabileceği, 3.020 metrekare kapalı alan ölçülerinde, zemin platformlu kışlık çadır kurulması sözünü verdiler. Çadırın çarşamba günü kurulması için tüm ekiplerin seferber edildiğini belirten Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz, çadırın kurulmasının ardından yeniden Hassa’ya giderek, depremzede hemşehrilerimizle bir araya gelecek.”

Bu haber toplam 238 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.