VATAN PARTİLİ YÜCEL: “AK PARTİ YÖNETEMİYOR, MUHALEFET İSE KAOS VAAT EDİYOR”

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İlker Yücel, Menteşe’de görev yapan basın mensupları ve partililerle kahvaltıda bir araya geldi. Yücel, “AK Parti yönetemiyor, muhalefet ise kaos vaat ediyor” dedi.SİNEM KARAKAYAVatan...

VATAN PARTİLİ YÜCEL: “AK PARTİ YÖNETEMİYOR, MUHALEFET İSE KAOS VAAT EDİYOR”

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İlker Yücel, Menteşe’de görev yapan basın mensupları ve partililerle kahvaltıda bir araya geldi. Yücel, “AK Parti yönetemiyor, muhalefet ise kaos vaat ediyor” dedi.

SİNEM KARAKAYA

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İlker Yücel ve İl Başkanı Emre Aykın, Menteşe’de görev yapan basın mensupları kahvaltıda bir araya geldi.

Yücel, aynı zamanda seçimler için çalışmalara başladıklarını ve Genel Başkan Doğu Perinçek’i Cumhurbaşkanı Adayı göstermek için 100 bin imza çalışması başlattıklarını duyurdu.

2023 Genel seçimlerine yönelik açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İlker Yücel, AK Parti iktidarının yönetemediğini, muhalefetin ise kaos yaratmaya çalıştığını söyledi.

Yücel, konuşmasında şunları söyledi:

“AK Parti şu an neyi yönetemiyor? AK Parti, 2014’ten sonra yeni bir sürece girdi. FETÖ ve PKK’nın üzerine yürüdü bu çok doğruydu. Dış politika da biz Suriye, İran ve Rusya’yla ekonomik ilişkilerimizi artırabileceğimiz bir durum olduğunu, somut örneklerini de anlatarak, bazı projeleri hazırlayarak hükümetin önüne koyduk. Komşularımız birer enerji kaynağı aslında. Fakat, batı güdümündeki iktidarlar özellikle Atatürk’ü kaybettiğimiz yıllardan sonra Türkiye bir batı güdümüne girmeye başladı. Sürekli komşuları ile didişen bir pozisyona dönüştü. En son yaşadığımız örnek Türkiye, Suriye’nin iktidarını değiştirmek gibi yanlış bir hedef içerisine girdi. Davutoğlu, Abdullah Gül, Babacan ekibinden kurtulduktan sonra AK Parti’nin bazı konularda tutumu değişti. AK Parti 3’e bölündü. 6’lı masa, hem PKK’nın siyasi partisi HDP ile ittifak yapması ki burada Cumhuriyet Savcıları öyle bir iddianame hazırladı ki PKK merkezinin toplantısıyla HDP yöneticilerin nasıl eş zamanlı çalıştığını, PKK’nın alınan kararın HDP’de nasıl hayata geçirildiğine dair arada kullanılan ulaklar bile dahil isimlerin tespit edilmesine dair Cumnhuriyet Savcıları bu partinin PKK tarafından sevk ve idare edildiğini bir iddianame ile kanıtladı.”

“VATAN PARTİSİ’NİN DİZLERİ ZORLUKLAR KARŞISINDA TİTREMEZ”

“Vatan Partisi 40 yıl ileriden gidiyor” diyen Yücel, “Önümüzdeki seçimde; madem bir kuvvet yönetemiyor madem diğer kuvvet Amerika’ya Türkiye’yi yeniden teslim etmek istiyor, o zaman diyoruz ki artık siz kenara çekileceksiniz, biz geliyoruz. Vatan Partisi geliyor. Bir partinin gücü, öngörü kuvveti ile ölçülür. Vatan Partisi 40 yıl ileriden gidiyor. Türkiye’nin 40 yıl sonra yaşanacağı sorunları masaya yatırıyoruz. Biz siyasetimizi bilimsel yapıyoruz. Vatan Partisi bir çözüm getiriyor. Vatan Partisi’nin dizleri zorluklar karşısında titremez. Vatan Partisi sahneden inmeyecek. Davutoğlu, ‘Doğu Perinçek’in rolü ne?’ diye sordu. Cevap verelim Doğu Perinçek başrolde. Vatan Partisi önümüzdeki süreçte sahneye çıkarak ‘biz yönetiriz’ diyecek” diye konuştu.

Bu haber toplam 252 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.