TÜRK POLİS TEŞKİLATI 178 YAŞINDA

Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nce Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.SİNEM KARAKAYATürk Polis Teşkilatının...

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 178 YAŞINDA

Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nce Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

SİNEM KARAKAYA

Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası, ülke genelinde olduğu gibi Muğla’da da kutlama töreni düzenlendi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Programa Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile emniyet müdür yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, kurum müdürleri, şehit aileleri, polis ve jandarma ekipleri katıldı.

Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu’nun Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Muğla Valiliği önünce toplu fotoğraf çekimi ile Cumhuriyet Meydanı’ndaki program son buldu.

Daha sonra İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile İl Jandarma Komutanı Ali Gemalmaz ve emniyet personeli tarafından şehitlik ziyaretleri yapıldı. İl Müftüsü Yaşar Çapçı tarafından şehitlerin ruhu için dua edildi.

Dilberoğlu son olarak, İl Emniyet Müdürlüğü makamında tebrikleri kabul etti.

Bu haber toplam 589 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.