SIDRA AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

Uzun yıllardır AK Parti üyesi olan özel bir firmanın üst düzey yöneticiliğini yapan Kavaklıdereli Mehmet Sıdra, İl başkanlığı temayül yoklaması sürecinde teşkilatların tüm birimleriyle tarafına gösterdiği samimiyet,...

SIDRA AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

Uzun yıllardır AK Parti üyesi olan özel bir firmanın üst düzey yöneticiliğini yapan Kavaklıdereli Mehmet Sıdra, İl başkanlığı temayül yoklaması sürecinde teşkilatların tüm birimleriyle tarafına gösterdiği samimiyet, tebessüm, ilgi ve teveccühünkendisini kalıcı bir siyasal aktör olma kararına taşıdığını belirterek, AK Parti Muğla milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Elektrik/Elektronik sektöründe üst düzey yönetici olarak görev yapan, AK Parti üyesi Mehmet Sıdra, AK Parti Muğla milletvekili aday adayı olduğunu yayımladığı basın açıklaması ile açıkladı.

Sıdra, açıklamada, “Cesaret Sevgi ve İnançla çıkmıştık 3,5 yıl önce bu yola. Muğla’mızın her mahallesine ulaşmaya çalışarak hemşerilerimi dinlemek ve Muğla’mız için siyaseten nerede var olmam gerektiğini tespit ettik. Muğla’nın her köşesine giderek büyüklerimizle esnafımızla sanayicimizle çiftçimizle kadınlarımızla gençlerimizle çokça konuştuk ortak akıl ve istişare kültürüne olan inancımla Muğla’mıza nasıl katkı verebilirim sorusunun cevabını aradım.  Bugün siyasal kültürün gönül siyaseti üzerinde şekillenmesi için, Muğla’mıza nasıl faydalı olabilirim sorusuna cevap için ve milletimizi yüceltmek milletimizle hemhal olmak milletimizin özü sözü olmak için artık karar vaktidir” ifadelerine yer verdi.

“BEN DE VARIM”

AK Parti Muğla İl Başkan adaylığı sürecinde tüm ilçe teşkilatlarından aldığı güç, moral ve yeni yüzlerin siyasal düzlemde inisiyatif alma ve katkı koyma beklentisin mesajını aldığını ve gözlemlediğini söyleyen Sıdra, “İl başkanlığı temayül yoklaması sürecimde teşkilatlarımızın tüm birimleriyle tarafıma gösterdiği samimiyet tebessüm ilgi ve teveccüh; bana kalıcı bir siyasal aktör olma kararıma taşıdı. Memleketimize hizmet, dinamizm katmak ve enerjimizi sinerjiye dönüştürmek için daha etkin temsil görevine talip olmamı gerektiriyor. Bugün; 13 ilçemiz 569 mahallemizden aldığım tebessümlere tavsiyelere beklentilere kayıtsız kalmamak adına ‘ben de varım’ deme günüdür” dedi.

“MUĞLA SİYASETİNE ‘YENİ SES - YENİ NEFES’ OLACAĞIZ”

Yılmadan, değişmeden ve yorulmadan çalışacaklarını kaydeden Sıdra, “Her köyünde her mahallesinde esnafında sokağında düğününde taziyesinde her daim yan yana olacağız.  Muğla’mızı Ankara’ya, Ankara’yı Muğla’mıza taşıyacağız. Muğla siyasetine ‘Yeni Ses - Yeni Nefes’ olacağız. Önümüzdeki günlerde açıklayacağımız projelerimizle 13 ilçemizde dokunuşlara gelişime ve istihdama imza atacağız” söylemlerinde bulundu.

Mehmet Sıdra açıklamasına şöyle devam etti: “14 Mayıs’ta onlar değil; Milli duruş Cumhur İttifakı kazanacak. Ülkemizi; Ulusal Güvenlik Sorunlarına taşımaya yönelik ortaklıklara pazarlıklara teslim etmeyeceğiz. ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefimize; Yatırım Üretim Arge İstihdam ve Kalkınma anlayışıyla, aşkla inançla yorulmadan değişmeden hep birlikte yürüyeceğiz, birlikte kazanacağız. Muğla’mız Kazanacak, Türkiye Kazanacak. Değişim, dinamizm ve dayanışma.”

MEHMET SIDRA KİMDİR?

1974 yılında Kavaklıdere / Menteşe mahallesinde doğdu. İlkokulu Menteşe ilköğretim okulunda, ortaokul ve liseyi Aydın Umurlu Lisesinde tamamladı. Uludağ Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunudur. Meslek hayatına bankacılıkla ALBARAKA da başladı. Sonrasında; Gıda, Tekstil, Lojistik sektörlerinde üst düzey yöneticilik yaptı.  5 yıldır da Elektrik/Elektronik sektöründe üst düzey yönetici (Genel Müdür) olarak görev yapıyor. Üniversiteden Mezun olduğu bölüm ve sonrasında aldığı özel eğitimlerle siyasi seçim danışmanlığı yaptı. Muğla Siyasetinde “Yeni Ses - Yeni Nefes” olmak adına önce; AK Parti Muğla İl Başkan Adaylığı oldu. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Genel seçimlerinde AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayıdır. Kavaklıdere / Menteşe’de ikamet etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Şiir ve siyasal makale yazarıdır. İngilizce bilmektedir.

Bu haber toplam 346 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.