NİZİP BAKLAVALARI (Nİ-BA) MUĞLA’DA HİZMETE AÇILDI

Muğla’nın Menteşe ilçesi Şeyh Mahallesi NAZ-SE İş Merkezi’nde Mehmet Özkaya işletmeciliğinde Nizip Baklavaları (Nİ-BA) hizmete açıldı.Gaziantep’in tatlıları Muğla’ya taşındı. Muğla’nın Menteşe ilçesi Şeyh...

NİZİP BAKLAVALARI (Nİ-BA) MUĞLA’DA HİZMETE AÇILDI

Muğla’nın Menteşe ilçesi Şeyh Mahallesi NAZ-SE İş Merkezi’nde Mehmet Özkaya işletmeciliğinde Nizip Baklavaları (Nİ-BA) hizmete açıldı.

Gaziantep’in tatlıları Muğla’ya taşındı. Muğla’nın Menteşe ilçesi Şeyh Mahallesi NAZ-SE İş Merkezi’nin giriş katında Mehmet Özkaya işletmeciliğinde Nizip Baklavaları (Nİ-BA) hizmete girdi.

Gaziantep’in Nizip ilçesinden günlük gelen Nizip Baklavaları işletmesi, antep fıstıklı baklava başta olmak üzere, cevizli baklava, soğuk baklava ve diğer tatlı çeşitleriyle ilk günden Muğlalıların beğenisini kazandı.

25 çeşit baklava çeşidi olduğunu söyleyen ve müşterilerine baklava ikram etmeden satış yapmayan işletmeci Mehmet Özkaya,  “Biz Gaziantep Nizip’ten geldik. Ürünlerimiz her gün Nizip’ten gelecek. Ayrıca ürünlerimizde Glukoz ve katkı maddesi kesinlikle yok. En az 4 çeşit soğuk baklavamız var. Sade yağlı baklavamız ve normal yağlı baklavamız, dilber dudağı, şöbiyet ve havuç dilimi başta olmak üzere en az 25 çeşit tatlılarımız olacak. Gaziantep’in tatlı kültürünü Muğla’da yaşatmaya geldik. Müşterilerimizi bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1012 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.