MUĞLA’NIN SEVİLEN YÜZÜ GÜLNİHAL DEMİR 18 SENEDE 100 PROJEDE YER ALDI

Büyük Yalan, Dondurmam Gaymak, Mandıra Filozofu ve Çocuklar Duymasın projelerinde yer alan, Muğla’nın sevilen ismi oyuncu Gülnihal Demir, 100. projesi olan ve çekimleri İzmir’de yapılacak “Huzurum Kalmadı” sinema filminin...

MUĞLA’NIN SEVİLEN YÜZÜ GÜLNİHAL DEMİR 18 SENEDE 100 PROJEDE YER ALDI

Büyük Yalan, Dondurmam Gaymak, Mandıra Filozofu ve Çocuklar Duymasın projelerinde yer alan, Muğla’nın sevilen ismi oyuncu Gülnihal Demir, 100. projesi olan ve çekimleri İzmir’de yapılacak “Huzurum Kalmadı” sinema filminin sözleşmesini imzaladı. Yeni projelerde yer almaya devam edeceğini söyleyen Demir, “Mutluyum. 18 senede 100 projede yer almak benim için gurur verici” dedi.

SİNEM KARAKAYA

Muğla’da çekilen Büyük Yalan dizisinde figüran olarak başladığı oyunculuk kariyerinde birçok başarılı işlere imza atan Muğla’nın sevilen yüzü Gülnihal Demir, 18 senede 100 projede yer aldı.

Demir, 100. projesi olan ve çekimleri İzmir’de yapılacak “Huzurum Kalmadı” sinema filminin sözleşmesini imzaladı.

Komedi türündeki filmin okuma provasını yaptıklarını, çekimlerin ise en kısa sürede başlayacağını duyuran Demir, yeni projelerde yer almaya devam edeceğini söyledi.

Mutluluğunu gazetemize anlatan Gülnihal Demir, “Şimdiye kadar birçok dizi ve filmde yer aldım. 100.projem olan ‘Huzurum Kalmadı’ sinema filminin sözleşmesini imzaladım. Okuma provasını geçen hafta yaptık. Bu proje benim 18 senede aldığım 100. proje. Tiyatro ve canlı yayınlarım hariç. Yine bir komedi filmi. Film gereği 5.kez gelin olacağım ve gelinlik giyeceğim. Yolda giderken bana araba çarpıyor ve sonrasında olaylar gelişiyor. Eğlenceli bir proje. İzmir’de arkadaşlarımız bana sürpriz hazırlamış. Pasta kestik, kutlama yaptık. Mutlu oldum. 18 senede 100 projede yer almak benim için guru verici” diye konuştu.

“MUĞLA’DAN DESTEK YOK”

Çok güzel tepkilerle karşılaştığını fakat Muğla’dan destek görmediğini söyleyen Gülnihal Demir, “Muğla’yı ‘Dondurmam Gaymak’ filmi ile tanıtan bizleriz ama maalesef Muğla’daki yerel yönetimlerden destek yok. Bunu buradan belirteyim. Hep dışarıdan teklif geliyor. Bir oyuncu-sanatçı olarak destek görmek çok mutlu eder ama burada öyle bir destek görmedim. Yeni projelerde yer almaya devam edeceğim” dedi.

Bu haber toplam 1032 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.