MHP İL KADIN KOLLARINDAN YATAĞAN ZİYARETİ

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Esen Başpınar ve yönetimi, Yatağan İlçe Kadın Kollarını ziyaret ederek teşkilatlanmalara ilişkin bilgiler aldı. Başpınar, “Zafere giden bu yolda durmadan çalışmaya devam ediyoruz” dedi.MUSTAFA...

MHP İL KADIN KOLLARINDAN YATAĞAN ZİYARETİ

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Esen Başpınar ve yönetimi, Yatağan İlçe Kadın Kollarını ziyaret ederek teşkilatlanmalara ilişkin bilgiler aldı. Başpınar, “Zafere giden bu yolda durmadan çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

MUSTAFA AKTAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Kadın Kolları Başkanı Esen Başpınar ve yönetimi, Yatağan İlçe Kadın Kollarını ziyaret ederek teşkilatlanmalara ilişkin bilgiler aldı.

Başpınar ve yönetimini, Yatağan Kadın Kolları Başkanı Fadime Can ve ekibi karşıladı.

MHP İl Kadın Kolları olarak açıklama yapan Esen Başpınar, “Muhabbetleri ve misafirperverlikleri için tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Türk kadını her zaman at üstünde, kılıç elinde ve savaş meydanında en öndedir. Bu seçim sürecinde de Milliyetçi Hareket Partisinin kadın kolları olarak sorumluluğumuzun farkındayız ve her daim olduğu gibi zafer inanlarındır diyor, zafere giden bu yolda durmadan çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

MHP Yatağan İlçe Başkanı Av. Oğuzhan Çay da, MHP İl Kadın Kollarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek görüş alışverişi yaptı.

Bu haber toplam 861 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.