MENTEŞE’DE UZUN NAMLULU TÜFEK VE TABANCALARI SATMAYA ÇALIŞAN ŞAHIS YAKALANDI

Muğla’nın Menteşe ilçesi Salipaşalar Mahallesi’nde uzun namlulu tüfek ve tabancaları satma arayışında bulunan E.B isimli şahıs jandarma ekiplerince yakalandı. İkametinde yapılan aramada çok sayıda alet ele geçirilen E.B,...

MENTEŞE’DE UZUN NAMLULU TÜFEK VE TABANCALARI SATMAYA ÇALIŞAN ŞAHIS YAKALANDI

Muğla’nın Menteşe ilçesi Salipaşalar Mahallesi’nde uzun namlulu tüfek ve tabancaları satma arayışında bulunan E.B isimli şahıs jandarma ekiplerince yakalandı. İkametinde yapılan aramada çok sayıda alet ele geçirilen E.B, gözaltına alındı.

SİNEM KARAKAYA-

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Menteşe İlçesi Salihpaşalar Mahallesinde ikamet eden E.B. isimli şahsın evinde bulunan uzun namlulu tüfek ve tabancaları satma arayışı içerisinde olduğu bilgisinin alınması üzerine İstihbarat Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 14 Şubat 2023 günü şüphelinin ikametinde arama faaliyeti yapıldı.

Yapılan arama sonucu; 2 adet AK-47 kaleşnikof piyade tüfeği, 4 adet AK-47 piyade tüfeği şarjörü, 169 adet piyade tüfeği fişeği, 1 adet baretta marka tabanca ve şarjörü, 1 adet glock mini marka tabanca ve şarjörü, 1 adet combact master marka tabanca ve şarjörü, 1 adet zoraki 2918-T kurusıkı tabanca ve şarjörü, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 68 adet av tüfeği fişeği ve 7 adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi.

Şüpheli E.B. isimli şahıs gözaltına alınarak, Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen faaliyet ile ilgili adli işlem başlatıldı.

Bu haber toplam 244 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.