MENTEŞE’DE MARKET HIRSIZI YAKALANDI

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Orhaniye Mahallesinde bulunan süpermarketlerden hırsızlık yaptığı öne sürülen şahıs, bir market çalışanı tarafından günlerce takibin ardından yakalandı. Muğla’nın Menteşe...

MENTEŞE’DE MARKET HIRSIZI YAKALANDI
Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Orhaniye Mahallesinde bulunan süpermarketlerden hırsızlık yaptığı öne sürülen şahıs, bir market çalışanı tarafından günlerce takibin ardından yakalandı.
Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Orhaniye Mahallesi Pazaryeri Sokakta bulunan süpermarketten bin 100 liralık ürün çaldığı iddia edilen şahıs market çalışanı tarafından yakalandı.
Marketin deposuna indirilen şahıs olay yerine gelen ekiplerin kontrolünde, yakalandığı marketten çaldığı bin 100 liralık ürünün ödemesini gerçekleştirdi.
Yakalanan şahsın emekli polis olduğu öğrenilirken bölgedeki tek bir marketten değil birçok süper marketten hırsızlık yaptığı bilgisine ulaşıldı.
Şahısın yaklaşık 1 haftadır market çalışanları tarafından gözlemlendiği ve yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hırsızlık yaptığı da bilgiler arasında.

Bu haber toplam 407 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.