İZMİR MUĞLALILAR DERNEĞİNDEN BAŞKAN TOKSÖZ’E ZİYARET

MUSTAFA AKTAŞ-İzmir’de faaliyet gösteren Muğlalılar Derneği Başkanı Mehmet Karaöz ve Başkan Vekili Mustafa Acar, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz'ü makamında ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.İzmir’de faaliyet...

İZMİR MUĞLALILAR DERNEĞİNDEN BAŞKAN TOKSÖZ’E ZİYARET

MUSTAFA AKTAŞ-

İzmir’de faaliyet gösteren Muğlalılar Derneği Başkanı Mehmet Karaöz ve Başkan Vekili Mustafa Acar, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz'ü makamında ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.

İzmir’de faaliyet gösteren Muğlalılar Derneği Başkanı Mehmet Karaöz ve Başkan Vekili Mustafa Acar, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz'ü makamında ziyaret ettiler.

Muğlalılar Derneği Başkanı Mehmet Karaöz, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ü verdiği manevi desteklerden dolayı teşekkür etti.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ise, “Bu nazik ziyaretinizden dolayı çok memnun oldum.  Bizler halk tarafından seçilmiş kişileriz.  Tek amacımız var halkımıza hizmet etmek. Yatağan Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman iş birliği içindeyiz. Sizlerde Mustafa abim de zaten çok sevdiğimiz bir kişilersiniz, Muğla- ve Yatağan’ı temsil ediyorsunuz. Çalışmalarınız da başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

.

Bu haber toplam 299 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.