FETHİYE’DE DEPODAN MALZEME ÇALAN ŞAHISLAR JANDARMA EKİPLERİNCE YAKALANDI

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir iş yerinin deposundan toplam değeri 48 bin TL değerindeki eşyaları çalan, 38 adet suç kaydı bulunan G.E. ve 2 adet suç kaydı bulunan Ş.G.E. isimli şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca...

FETHİYE’DE DEPODAN MALZEME ÇALAN ŞAHISLAR JANDARMA EKİPLERİNCE YAKALANDI

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir iş yerinin deposundan toplam değeri 48 bin TL değerindeki eşyaları çalan, 38 adet suç kaydı bulunan G.E. ve 2 adet suç kaydı bulunan Ş.G.E. isimli şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Eşen Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi.

Fethiye’nin Faralya Mahallesinde ikamet eden Ünal Ü. 25 Mart Cumartesi günü saat 21.30 sıralarında Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığına müracaat ederek Faralya Mahallesi Kelebekler Vadisi Mevkiinde kendisine ait iş yerinin deposunun kapısının zarar verilerek açıldığını beyan etti.

Ünal Ü., depo içerisinde bulunan toplam değeri 15 TL olan ve aynı depoyu ortak olarak kullandığı Muhammed T.B. isimli şahsa ait toplam değeri 33 bin TL olan eşyaların çalındığını beyan ederek şikayette bulundu.

Olayın aydınlatılması ve faillerinin tespiti ve yakalanması için JASAT timleri tarafından yapılan araştırma ve inceleme neticesinde, olayın kiralanan bir kamyonet ile gerçekleştirildi tespit edildi.

Hırsızlık olayını gerçekleştiren 38 adet suç kaydı bulunan G.E. ve 2 adet suç kaydı bulunan Ş.G.E. isimli şüpheliler kiraladıkları aracı teslim ettikleri esnada yapılan operasyon ile yakalandılar.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada; malzemeler ile birlikte ayrıca, 24 Mart’ta Seydikemer’de Gökben Mahallesinde ikamet eden Avni H. İsimli şahsın evinden çaldıkları 1 adet çift kırma av tüfeği, 9 adet av tüfeği fişeği, 3 adet halı, 1 adet elektrikli çay makinası, 1 adet elektrik süpürgesi ele geçirildi.

Şüpheliler tamamlanan işlemlerin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Eşen Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi, çalınan eşyalar sahiplerine teslim edildi.

Bu haber toplam 174 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.