ERMAŞ MUĞLASPOR U-17 TAKIMI 3-1 YENDİ, SAHA KARIŞTI 

Muğla U-17 Ligi B Grubu 7. haftasında Marmaris 1923 Spor ile Ermaş Muğlaspor karşı karşıya geldi. Ermaş Muğlaspor'un 3-1'lik üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın son anlarında saha karıştı.Maçın son anlarında yaşanan...

ERMAŞ MUĞLASPOR U-17 TAKIMI 3-1 YENDİ, SAHA KARIŞTI 

Muğla U-17 Ligi B Grubu 7. haftasında Marmaris 1923 Spor ile Ermaş Muğlaspor karşı karşıya geldi. Ermaş Muğlaspor'un 3-1'lik üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın son anlarında saha karıştı.

Maçın son anlarında yaşanan bir faul pozisyonu sonrasında futbolcular arasında arbede yaşanırken, ev sahibi ekibin yedek kulübesinin ve trübünlerin sahaya girmesi sonucunda olaylar bir anda büyüdü. Tribünden sahaya atlayanlar, yeşil-beyazlı futbolcuları darp etmeye çalıştı. Yaşanan arbede sırasında tekmeler ve  yumruklar havada uçuştu. Güvenlik güçlerinin müdahalesi sonrasında olaylar güçlükle yatıştırıldı.

Ermaş Muğlaspor futbolcuları stadyum etrafında güvenlik önlemlerinin alınması sonrasında takım otobüsüne yönlendirildi. Yeşil-beyazlı futbolcular otobüse binerken Marmaris 1923spor futbolcuları hakaret içeren tezahüratlarda bulundu.

Bu haber toplam 219 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.