ELVAN GÖÇER: “14 MAYIS’TA TEK YÜREK OLARAK YİNE ZAFERE İMZA ATACAĞIZ”

AK Parti Muğla’dan 28.dönem milletvekili aday adayı olan, iş ve medya dünyasının sevilen ismi Elvan Göçer, 13 ilçe teşkilatı, AK Parti ve MHP’li belediye başkanları ile çok sayıda sivil toplum kuruluşunu ziyaret etti. 14...

ELVAN GÖÇER: “14 MAYIS’TA TEK YÜREK OLARAK YİNE ZAFERE İMZA ATACAĞIZ”

AK Parti Muğla’dan 28.dönem milletvekili aday adayı olan, iş ve medya dünyasının sevilen ismi Elvan Göçer, 13 ilçe teşkilatı, AK Parti ve MHP’li belediye başkanları ile çok sayıda sivil toplum kuruluşunu ziyaret etti. 14 Mayıs’ta tek yürek olarak yine büyük bir zafere imza atacaklarını ifade eden Göçer, “Her zaman devletimizin, milletimizin, partimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayız” dedi.

25.ve 26. Dönem AK Parti Muğla Milletvekili Adayı olan ve önümüzdeki seçimlerde yine AK Parti’den 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adaylığına başvuran Elvan Göçer çok kısa sürede 13 ilçeyi ziyaret ederek parti teşkilatları ve belediye başkanları ile bir araya geldi. Bu sürede çok sayıda sivil toplum kuruluşu ile de bir araya gelen Göçer, görüş alışverişinde bulundu.

Gittiği 13 ilçede AK Parti İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri muhtarlar ve çok sayıda partili tarafından ilgiyle karşılanan Milletvekili Aday Adayı Göçer, teşkilatların siyasi partilerin olmazsa olmazı olduğunu söyledi.

Türkiye'nin 20 yıllık AK Parti iktidarı döneminde sağlıkta, ulaşımda, teknolojide çok büyük gelişmeler sağladığını belirten Elvan Göçer, “Her zaman devletimizin, milletimizin, partimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Bu dönem göreve seçilecek milletvekillerimiz gerek Türkiye Yüzyılı Projeleri ve gerekse de yaşadığımız asrın felaketinin ardından yapılacak çalışmalar nedeniyle büyük sorumluluk alacaklar. Teşkilatlarımız sağ olsunlar canla başla çalışıyorlar. Çok emek veriyorlar. Misafirperverlikleri için dava arkadaşlarımın her birine ve bütün başkanlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum Hepsinden Allah razı olsun. Muğlalı hemşerilerimiz yıllardır hep devletinin, milletinin ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında ve destekçisi oldu. 14 Mayıs seçimlerinde de bu destek inşallah artarak devam edecek”dedi.

Bu haber toplam 370 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.