CHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ AÇIKLANDI

CHP’de 14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili hazırlıklar masaya yatırıldı, milletvekili aday listeleri kesinleşti. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Muğla Milletvekili adayları...

CHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ AÇIKLANDI

CHP’de 14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili hazırlıklar masaya yatırıldı, milletvekili aday listeleri kesinleşti. 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Muğla Milletvekili adayları arasında birinci sırada eski Baro Başkanı Av. Cumhur Uzun yer alırken, Muğla İl Sağlık Müdürü olarak uzun yıllar görev yapan ve AK Parti’de aktif rol alan, CHP Muğla’dan Milletvekili Aday Adaylığını koyan İskender Gençer ilk 7’i de yer alamadı.

Öte yandan aday sıralamasında eski AK Parti Milletvekili olan şuan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ da 4. sırada yer aldı.

Listede CHP'nin mevcut Muğla Milletvekilleri Süleyman Girgin, Suat Özcan ve Burak Erbay'a yer verilmezken, aday adaylığı için İl başkanlığı görevinden istifa eden Adem Zeybekoğlu da listeye giremedi.

CHP Muğla Milletvekili Adayı sıralaması ve isimleri şöyle:

  1. Cumhur Uzun
  2. Gizem Sayar Özcan,
  3. Süreyya Öneş Derici
  4. Selçuk Özdağ
  5. Mehmet Demir
  6. Fatma Gebeş Çimen
  7. Salih Büyükdöğerlioğlu

Bu haber toplam 394 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.