BAŞKAN TOKAT’TAN DEPREMZEDE VATANDAŞLARA ZİYARET

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, deprem felaketinin ardından Milas’a yerleşen depremzede vatandaşları ziyaret etti.Milas Belediyesi ekipleriyle birlikte afet bölgesinde bulunan ve orada gerçekleştirilen yardım ve çalışmaları...

BAŞKAN TOKAT’TAN DEPREMZEDE VATANDAŞLARA ZİYARET

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, deprem felaketinin ardından Milas’a yerleşen depremzede vatandaşları ziyaret etti.

Milas Belediyesi ekipleriyle birlikte afet bölgesinde bulunan ve orada gerçekleştirilen yardım ve çalışmaları yakından takip eden Milas Belediye Başkanı Muhammet  Tokat,  Milas’a döndü. Milas’ta da felaketin yaralarını sarmak için çalışmalarını sürdüren Başkan Tokat, deprem bölgesinden gelen vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmadı.

Çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Ören’deydi. İlk olarak kurulan Mahalle Pazarı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tokat, pazar esnafına hayırlı işler temennisinde bulunarak, pazara gelen vatandaşların taleplerini dinledi. Deprem bölgesinde gördüğü manzarayı vatandaşlara aktaran Başkan Tokat, böyle felaketlerin bir daha yaşanmamasını diledi.

TAZİYE ZİYARETLERİ YAPTI

Pazar ziyaretini tamamlamasının ardından, ülkemizi yasa boğan depreme İskenderun’da yakalanan ve hayatını kaybeden Milaslı üniversite öğrencisi Aycan Çelikoğlu’nun ailesini ve Ören’de hayata gözlerini yuman vatandaşların ailelerini ziyaret eden Başkan Tokat, ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

DEPREMZEDELERE ZİYARET

Son olarak deprem bölgesinde evleri zarar gören ve Ören Mahallemize yerleştirilen depremzede ailelere ziyaret gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, her zaman onların yanında olduklarını belirterek, ihtiyaçları noktasında çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Bu haber toplam 164 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.