BAŞKAN ÇAKIR’DAN TEPKİ! : “MUĞLASPOR TAHT KAVGASIDIR”

Bu sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıkan ve lig boyunca inişli çıkışlı bir yol izleyen Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerinden Ermaş Muğlaspor Kulüp Başkanı Ali Çakır, sezonun son iç saha maçının ardından açıklama...

BAŞKAN ÇAKIR’DAN TEPKİ! : “MUĞLASPOR TAHT KAVGASIDIR”

Bu sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıkan ve lig boyunca inişli çıkışlı bir yol izleyen Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerinden Ermaş Muğlaspor Kulüp Başkanı Ali Çakır, sezonun son iç saha maçının ardından açıklama yaptı. “Verilen sözlerin tutulmadığı yerdir Muğlaspor, taht kavgasıdır” diyerek tepki gösteren Başkan Çakır, yakın zamanda her şeyin konuşulacağına işaret etti.

SİNEM KARAKAYA

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. grup ekiplerinden Ermaş Muğlaspor, sezonun son iç saha maçında Çivril Kıralan Demirspor’u ağırladı. Yeşil beyazlı takım, kendi evindeki son maçında Atakan Akbulut’un golüyle rakibini 1-0 mağlup etti.

Bu sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıkan ve lig boyunca inişli çıkışlı bir yol izleyen Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerinden Ermaş Muğlaspor Kulüp Başkanı Ali Çakır, sezonun son iç saha maçının ardından soysal medya hesabından paylaşımda bulundu.

“Ben takımımızdan razıyım” diyen Başkan Çakır, çok yakında her şeyin konuşulacağına işaret etti.

“Verilen sözlerin tutulmadığı yerdir Muğlaspor, taht kavgasıdır” diyerek tepki gösteren Ali Çakır, “Muğlaspor sen bu nankörlüğü hak etmiyorsun” dedi.

Başkan Çakır, paylaşımında şunları söyledi:

“Şehrimizin yalnız takımı, lafa gelince çocukluk aşkımız Muğlasporumuz, söze gelince herkesin sahiplendiği ama ciddiyette ‘aman bana dokunulmasın’ denen şehrin takımı dediğimiz Muğlasporumuz, eyvah şampiyon olacak diye herkesin korktuğu Muğlasporumuz, iyisi kötüsü evimizde sahamızda sezonu kapattık. Ligdeki yerimizi garantiledik, korkulu rüya görmeyeceğiz, geçen yıl düşmeye oynayan takımı şampiyonluk hayalleri kurdurttuğumuz Muğlaspor, verilen sözlerin tutulmadığı yerdir Muğlaspor, taht kavgasıdır, içimizdeki irlandalılardır Muğlaspor, büyüksün Muğlaspor sen bu nankörlüğü hak etmiyorsun. Az kaldı her şey konuşulacak, her şeyi ilk ağzından anlatacağım. Ben takımımızdan razıyım, bu kadar olumsuzluluğa rağmen şampiyonluk hayalleri kurdurttuğu için.”

Bu haber toplam 289 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.